Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Visszamentem Tinderre, már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszamentem Tinderre, már van olyan opció, hogy "szeretnék gyereket". Lehet ezt még fokozni? :D

Figyelt kérdés

Komolyan higgyem el, hogy a sok traveladdict, tengerparton bikiniben pózoló nő gyereket szeretne? 30 felett? Miközben ugye még párja sincs, hiszen azért regisztrált. De ha már ott van, akkor sem törekszik a párkeresésre, hiszen húzza az időt!

Komolyan mondom, hogy egyszer bepróbálkoznék szép lányként regisztrálva, hogy mennyi idő beszélgetni pasikkal, mondjuk 5 match-ből tudok-e 1 hét alatt randit eszkábálni. Konkrétan furdal a kíváncsiság, és persze a bizonyíték, hogy tessék, nők, csak kamuztok, nem akartok sem kapcsolatot, sem gyereket. Mikor szülnéd a gyereket, két repülés között a reptéren? :D

És azért nem fogom mégsem megtenni, mert egyrészt kamunős képeket kéne szereznem, másrészt azon 5 pasi között elültetném a reményt, hogy végre egy normális csaj. Úgyhogy addig marad a hüledezés, hogy gyereket akarnak. Aha. Én meg 4 év múlva bekerülök a Parlamentbe.

2023. jan. 9. 17:45
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
91%

Milyen kár...

Sok sikert így a végére! Talán próbáld ki, milyen utazni, világot látni, kultúrákat megismerni elsőkézből, ahelyett, hogy egy anonim oldalon fölényeskedsz a semmire.

Az Egyesült Királyság, Hollandia, Észtország, Németország és skandináv országok mind csodásak ilyenkor, főleg, ha szeretsz kirándulni.

2023. jan. 9. 20:54
 22/30 anonim ***** válasza:
0%

21.

Bizonyosan így van, de depresszióval kimenni, kb. a "gond ugyanaz, csak a helyszín változott" klasszikus esete.

2023. jan. 9. 21:01
 23/30 anonim ***** válasza:
84%
Próbáltad már? Nem? Akkor nem tudhatod igazán, hogy mennyire felüdítő és motiváló tud lenni egy új táj és új kultúra megismerése, igazából mindegy, ha te a négy fal között szeretnéd elpocsékolni az életed maradékát, jogod van hozzá.
2023. jan. 9. 21:06
 24/30 anonim ***** válasza:
0%

23.

Mondjuk mindegy ez a lamentálás, pénzem amúgy sem lenne rá. Egy időben gondolkodtam, hogy elindulok egy sátorral meg túlélőkészlettel és elindulok észak felé.

Ha nyár lenne és kínlódnék a melegtől, akkor lehet ez is történne, egy kis szabadság, egy kis vándorélet.

2023. jan. 9. 21:08
 25/30 anonim ***** válasza:
94%

Nem értem a kérdést. Mindenki szeret utazni, de nyilván gyerek után egy darabig nem igazán lehet. Ettől függetlenül előtte miért ne lehetne?

Azon meg mit csodálkozol, hogy a Tinderes nőknek még párjuk sincs? Elég logikus, hogy azért vannak fent, hogy legyen. Nyilván akkor 30 felett szeretnének gyereket ha már 30 felett vannak. Testvér lesz-e? Ez ilyen vidéki öregasszony kérdés. Miért kéne hogy legyen? Én 26 évesen vagyok terhes, de egy gyerem lesz csak. Totál összefüggéstelen amit írsz.

2023. jan. 9. 22:00
 26/30 anonim ***** válasza:
92%

Kérdező! Túl sokat rágódsz mások problémáin. Tesóm 32 évesen még bőven süttette a hasát a tengerparton, azóta van gyereke. Én vagy 30 éve nem voltam és nincs, pedig 16 éves koromtól akartam. Ennyit erről.

2023. jan. 9. 22:29
 27/30 anonim ***** válasza:
49%

26.

Na igen, alapvetően majdnem minden a szerencsén múlik.

2023. jan. 9. 22:37
 28/30 anonim ***** válasza:

"Nem értem, hogy az utazás szeretete miért menne szembe a gyermekvállalás vágyával. Együtt is működhet a kettő."

Végül is a mai szankcióspolitikás "jogod van hozzá" világban a legkisebb szerepe van a realitásoknak, minden nő álma a csendes vidéki zöldövezeti családi ház a pezsgő belváros közepén, ahol a zaj és a szmog kikerüli ezt a kis nyugalom szigetét egy kerti tavacskával, amiben kacsák úszkálnak és unikornisok legelnek a pázsiton.

Cinizmust félretéve, nyilván a mai utazások többsége amúgy is divatból történik, mintsem valódi BELSŐ vágyból. Az utazós bloggereket sajnálom a legjobban, akik bazi nagy power bankokat cipelnek az amúgy is nagy és zsúfolt hátizsákjukban, hogy az ázsiai rizsföldektől az afrikai szavannán át a naplementés nyugágyig mindenhol tudjanak magukról pár jó képet csinálni, amit meg is filtereznek az appon kicsit, majd mehet is egy blogpostba... Főleg mikor arról írnak, hogy a legtöbb ember el van veszve a digitális dolgokban ahelyett, hogy élveznék a természetet, az itt és mostot meg hogy persze itt azért maga ellen is beszél, de ő tényleg hobbiból blogol. És hát mi sem lenne nagyobb bizonyítéka, minthogy nincs is rajta reklám. Mert hát olyat még nem hallott a világ mikor pl. a covid által amúgy is megtépázott légitársaságok a háttérből megszponzorálnak ilyen lelkes hópihéket, akik örülnek a fejüknek, ha kapnak havi párszázezer forintot, ami egy amúgy is többtízezer alkalmazottal rendelkező cégnél hibahatár alatti kiadási költség, ellenben annak ténye, hogy egy Sárgaruhás lány vagy Vígh Bori egyedül nekivág a nagyvilágnak ha már csak húsz embert is inspirál arra havonta, hogy elutazzon ilyen szupernek tűnő helyekre, már megérte és töredéke a költségvetése, mint például sok realitynek meg egyéb szennyműsornak a tévében és azok is szép számmal hozzák vissza a befektetett költséget.

A kulcsszavak pedig már előre le vannak foglalva a Google-n, hogy 10-ből 9 esetben annak a légitársaságnak a járatára dobjon ki találatokat, amelyik éppen

- indít járatot az adott országba közvetlenül.

- szándékosan így SEO-zta a webfejlesztő még mielőtt élesítve lett volna a "független" blogposzt.

- az első találati gyűjtőoldalon (pelikán, skyscanner, stb.) eleve szponzorált találatként be van élesítve.

A sok ostoba meg úgyis bedől neki, mert ennél gagyibb "nyerj egy iPhone-t csak add meg a számod" dolgoknak is hajlamosak bedőlni, hírlevelekre feliratkozni, stb.

"Csak néhány példa, hogyan mennyire is működőképes akár a hosszabb távú, állandó utazás gyerekekkel:"

Amiből 3 USA és 1 Ausztrália. Mennyi is ezekben az országokban az átlagjövedelem? A linkelt videókon pedig a párok erősen középosztálybéli emberek már ruházat alapján, de ha gondolod belenézek a kedvedért, de így pár másodperc alapján úgy tippelem, hogy egyikük sem gyártósori melós vagy Aldi... bocsássmeg... Walmart árufeltöltő.

És mielőtt jönne a "lehet tanulni, fejlődni, jobb munkát nézni" mantra, örülök, ha te ennyire szerencsés vagy, de azért néha játssz el a gondolattal, ha máshova születsz, rosszabb országrészbe, rosszabb családba, nem lenne SEMMI örökséged és semmi családi háttered és a családodban se lenne értelmiség, ha te diplomáztál volna saját erőből is csak a fikázást meg a kárörvendést kapnád, ha épp rosszul megy, hogy na látod, ők megmondták, bezzeg ha jó szaki lennél, azok most mennyit keresnek.

Például itt vagy te is, elmondásod szerint "Van egy négy és egy három éves gyermekem" "31/N"

Tehát az elsőt 27 évesen szülted, 26 évesen már megfogant. Azaz ha 18 éves korodban egyetemre mentél 22-23 éves korodtól kezdtél el dolgozni, dolgoztál 3 évet és már mentél is GYES-re, GYED-re, akármire. Lásd már be, hogy mennyire bőven a felső 10%-ban vagy, de az is lehet, hogy a felső 1%-ban.

2023. jan. 10. 13:03
 29/30 A kérdező kommentje:

. . .

[link]

2023. jan. 11. 18:20
 30/30 anonim ***** válasza:

Minden évben megyek tengerparti nyaralásra,van egy 2 éves gyerekem

33 éves vagyok

Tinderen még sincs bikiniben pózolos képem 😀

Nem értem ezek a dolgok hogy függnek össze

Gyerek előtt is jártam tengerpartra,és már akkor tudtam hogy szeretnék gyereket ha lesz normális kapcsolatom

Ami ugye nem lett mivel tinderen vagyok,de ez már nem lényegtelen.

2023. márc. 15. 23:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!