Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban féltékenyek az anyák...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban féltékenyek az anyák a saját lányaikra?

Figyelt kérdés
Tegnap válaszoltam itt egy kérdésre, ami mára eltűnt, de abban volt, hogy sok anya féltékeny a saját lányára, és ez gondot okoz, mikor új, pláne jó pasit visz haza a fészekbe anyuka. Ha jól emlékszem ez a videó volt illusztrációként: https://www.youtube.com/watch?v=waDVkoXxd_4
2023. jan. 9. 13:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez hülyeség. :D Anyám sosem volt rám féltékeny, mindenben a legjobbat akarta, olyan dolgokról mondott le az én érdekemben, amit én soha nem tennék meg senki kedvéért.

Hogy pár irigy szuka mit csinál, azt nem tudom, de nem ez az alap és nem is ez a normális.

Eleve nem normális mikor valaki a gyereke korosztályára ácsingózik. Normális szülőből a gyereke párja inkább az anyai ösztönt vàltja ki, nem a szexuális vágyakat. Ne vicceljünk már, normális ember szereti a menyét/vejét saját gyerekeként.

2023. jan. 9. 13:46
 2/11 anonim ***** válasza:
Azok nem igazán anyák, akik a gyerekükre féltékenyek bármiért is
2023. jan. 9. 14:06
 3/11 A kérdező kommentje:
Pedig tegnap ez volt a téma, a férfi pedofil, mert biztos rámegy a lányára, a lány áldozat, vagy éppen csábító kis Lolita, és a vége egy acsarkodó pedofilozásba ment át, csak akkor már le kellett feküdnöm, és reggelre már eltűnt a kérdés és nem tudom, hogy mi lett a vége. :(
2023. jan. 9. 14:11
 4/11 anonim ***** válasza:
95%

3, az egészséges emberek fejében nem féltékenység van ilyen esetben. Ugyanakkor, vannak nők, akik a lányukat hibáztatják, ha új apu megeroszakolja, mert biztos elcsábította. Ezek a nők jellemzően már eleve sérültek. Tehát, a világ más történéseit se tudják helyén kezelni.

Ha egyszer egyedül kell nevelem a lányom (ha ugyan lányom lesz) én is inkább ezerszer végig gondolom az "új apu" minden lépését, főleg, ha már tini a lányom, mikor összeszedem a pasit. Mert akkor ő könnyen lehet, hogy már nem, mint gyerek, hanem, mint nő fog ránézni és biztos, hogy levágom a kezét, ha hozzáér.

Hozzá kell tennem, hogy az új párok többsége nem nyúlkál a nevelt lánya bugyijába. Ugyanakkor sajnos annyira nem ritka, hogy ne is kelljen figyelni a jeleket.

Az, hogy a nem kívánt közeledést a szülő féltélenységgel nyuktázza ritkább, mint maga a jelenség. Szerintem elenyésző számú.

2023. jan. 9. 14:24
 5/11 A kérdező kommentje:
4. Na ez az! Te is, már előre elkönyvelted a pasit pedonak. De az, hogy a "kislányod" [link] megy rá az "új apura" [link] az elképzelhetetlen, ugye?
2023. jan. 9. 14:40
 6/11 anonim ***** válasza:
93%
Te annak a kérdésnek a letiltott kérdezője vagy új nickkel. Máskülönben nem hazudoznál arról mi volt benne. Szó nem volt női féltékenységről meg csábító lolitázásról, hanem mindenki téged szidott. Undorító, hányingerkeltő szövegeket nyomtál arról hogy neked kéne egy ilyen lány"gyermek", így elfogadnád az egyedülálló anyát. Majd egy válaszolónak rákot és halált kívántál, akkor takarítottak el.
2023. jan. 9. 14:43
 7/11 anonim ***** válasza:
95%
És az #5-ös hsz-eddel tökéletesen bebizonyítottad hogy nem tévedtem. Te voltál az.
2023. jan. 9. 14:46
 8/11 A kérdező kommentje:
6. Nem!
2023. jan. 9. 14:48
 9/11 anonim ***** válasza:
88%

Itt a #15 hsz, látszik hogy

új reggel nyomatja a finomságosozást:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

2023. jan. 9. 14:52
 10/11 anonim ***** válasza:
92%
Bocs, törölték a linkelt kérdésből, egy perce még ott volt :D
2023. jan. 9. 14:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!