Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Továbbra sem tudom mi legyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Továbbra sem tudom mi legyen?

Figyelt kérdés

Egy pár ezer főt számláló kisvárosból költöztem Budapestre pár évvel ezelőtt. Előző lakelyemen kb mindenki ismerte a másikat, nem nagyon volt lehetőség csajozásra, és amikor úgy éreztem valakinél érdemes próbálkozni, csak pofára estem. Nem, nem a fullos csajokat hajtottam sohasem, magam sem vagyok hibátlan.

Szeretek Budapesten élni. A folytonos nyüzsgést, a kulturális programokat, a tájat, még a tömegközlekedést is. Nincsenek igazán barátaim, a kollégáim között sem. Akik mégis, azokkal csak online tudom tartani a kapcsolatot. Párkeresésben itt sem lettem sikeresebb, annyi talán, h itt több lehetőség van szingli nők közül keresgélni. DE negyvenes éveiben járó, egyedülálló, nem 800 ezer nettót hazavivő férfiként labdába sem rúghattam a legtöbb korosztályomhoz közel lévő nőnél. Még mindig nem a "felső polcon" elhelyezkedőket keresem, tisztában vagyok erényeimmel, előnyeimmel és hátrányaimmal. A legtöbb nőnek azonban olyan magas elvárásai vannak, mit én nem tudok teljesíteni. Társkereső applikációkat már hanyagolom. Randivonal és társai sem lettek igazán segítségemre. Annyi, h onnan azért több nővel tudtam randevút összehozni, de nem sok volt hajlandó velem másodszorra is találkozni. Legtöbbször a barátaim szeretnének maradni és némelyik komolyan is gondolta, de számomra nem kielégítő egy ilyen kapocs a másik nemmel.

Fizetős lányok társaságát nem szeretném élvezni, a testi kielégülésen túl többre vágyom. Néha úgy érzem csapdába estem Budapesten és tudom, h visszamennem ahonnan jöttem egy öngyilkossággal érne fel, de igazán itt sem élvezem az életem és gyökerében nem sikerült megváltoztatnom azt.

Hogyan, hol tudnám megtalálni azt, aki engem akar, akinek megfelelek, aki elfogad és szeret úgy, ahogy vagyok? Akinek viszont ezeket én is adhatom és ha lehet, még többet is?

Normális válaszadóknak megköszönöm a fáradtságát és felpontozom őket, még ha nem is értek egyet, még ha fáj is a véleményük. Aki csak kárörvendeni jött, az tegye máshol! Köszönöm és azt is, ha végigolvastad!

2023. jan. 8. 15:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ez még mindig nem a "hol" kérdése. Negyvenesként lehetne több eszed annál, hogy csak eddig jutsz kérdésfeltevésben, már megbocsáss.
2023. jan. 8. 16:16
 2/14 A kérdező kommentje:
Kifejthetnéd bővebben is, ha megkérhetlek?!
2023. jan. 8. 16:26
 3/14 anonim ***** válasza:
Ne ülj otthon.Járj el rendezvényekre,Pesten sok van.Változtass magadon,biztos nem vagy olyan nyerő külsőleg.
2023. jan. 8. 16:49
 4/14 anonim ***** válasza:
Próbáltad már valaha is elképzelni saját magadat (meg azt, hogy elsőre milyen összbenyomást keltesz) a másik fél szemével (akivel randizol)?
2023. jan. 8. 16:50
 5/14 A kérdező kommentje:
Ritkán maradok otthon, de ha el is megyek bármi rendezvényre, akkor magamban teszem, néha pedig pont emiatt nincs kedvem. Nem járkálok a legmárkásabb ruhákban, de szakadt rongyokban sem. Rendszeresen járok fodrászhoz, arcszőrzettel ha rendelkezem, az rendezett.
2023. jan. 8. 16:52
 6/14 anonim ***** válasza:
Akkor alacsony vagy és kövér?
2023. jan. 8. 16:54
 7/14 anonim ***** válasza:

#5: "Nem járkálok a legmárkásabb ruhákban, de szakadt rongyokban sem. Rendszeresen járok fodrászhoz, arcszőrzettel ha rendelkezem, az rendezett."

Ez nem válasz a kérdésemre, ami ez volt:

"Próbáltad már valaha is ELKÉPZELNI saját magadat (meg azt, hogy elsőre milyen összbenyomást keltesz) a másik fél szemével (akivel randizol)?"

Az összbenyomás amúgy messze több, mint a ruhák meg az ápoltság. Érdekes, hogy te megint csak megálltál az alapszintnél. Na, erről beszélek. Hogy semmit nem gondolsz tovább, semmibe sem gondolsz bele igazán. Az ember - jóindulattal - azt feltételezné, hogy negyvenvalahány évesen talán már kevésbé vagy felszínes.

2023. jan. 8. 16:56
 8/14 anonim ***** válasza:
Haverjaid sincsenek? Szerintem célravezető lenne, ha egy-két barátoddal mennétek el különböző helyekre (színház, bárok), és ott szólítanátok meg nőket, ugyanis a szingli lányok szeretnek kettesben ilyen helyekre járni, magányosan ritkán mozdulnak ki.
2023. jan. 8. 17:01
 9/14 A kérdező kommentje:

Éppen a harmadik válaszra reflektáltam, miközben írtad a tiéd, négyes. Nem látok bele más fejébe, nem tudom kinek hogyan jövök le. Mindenkinek magamat adom, nem játszok szerepet. Akikkel randizni voltam, előtte volt több-kevesebb üzenet váltás, láttak képeket rólam, némelyikkel telefonon is beszélgettünk előtte. Randikon érdeklődő, nyílt vagyok, de nem faggatózó. Mindig van B és C tervem, illetve alkalmazkodom a partner ötleteihez alkalom esetén.

Magas és vékony testalkatú vagyok. Haverjaim nincsenek, barátaim sem igazán.

2023. jan. 8. 19:00
 10/14 anonim ***** válasza:
#10: oké, akkor maradjunk annyiban, hogy kereken nulla az önreflexiód, érzelmi intelligenciában pedig sehol sem vagy. Az pedig, hogy nem jársz sikerrel párkeresésben, a fentiek egyenes következménye.
2023. jan. 8. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!