Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért fogadják el jobban el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fogadják el jobban el a férfiak, azt ha egy nő a szüleivel lakik még 30 évesen?

Figyelt kérdés
Lehet tévedek de valahogy úgy érzem hogy a férfiak jobban el tudják fogadni azt ha egy nő a szüleivel lakik harmincévesen mint fordítva, tehát a férfiak ha szülőknél laknak akkor az nagyobb feketepont...
2023. jan. 8. 14:55
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
30%
Maximum a kis mikrovilágodban. Nem csoda, hogy egy rothadó lelkű femcelre nincs kereslet, ez így van jól. :)
2023. jan. 8. 15:59
 22/29 anonim ***** válasza:
Ennyi a ripszot? Gyengécske, de mit is vártam tőled? :DDDD
2023. jan. 8. 16:00
 23/29 anonim ***** válasza:
45%
A csatornapatkány fajtádnak uyanaz jár, mint az inceleknek, nem több. :)
2023. jan. 8. 16:02
 24/29 anonim ***** válasza:
83%
Mert nekik az kell, hogy egy kis buta szopógépet berakjanak magukhoz, és őket szolgálja. Minél csóróbb valaki, annál jobban lehet kontrollálni.
2023. jan. 8. 16:06
 25/29 anonim ***** válasza:
36%
Ez gusztustalan általánosítás. Pont ugyanaz, mint a "minden nő k.va".
2023. jan. 8. 16:08
 26/29 anonim ***** válasza:
Egyszerűen csak társadalmi elvárások miatt van így, más társadalmakban máshogy van, ott mások a szokások.
2023. jan. 8. 16:23
 27/29 anonim ***** válasza:
84%
Én férfiként azt mondom hogy nekünk sokkal könnyebb lelépni othonról, a tipik férfi szakmák mind jobban fizetnek, mint a női szakmák (papíron tudom nincs ilyen hogy férfi meg női, de azért mégis) egy nőnek ha egy jó diplomát szerez csak akkor vannak jó esélyei, így nehezebb szerintem elszakadniuk otthonról! Férfiként elég ha talpraesett vagy, akkor tudsz boldogulni!
2023. jan. 8. 16:59
 28/29 anonim ***** válasza:
Mert egy fèrfinak kevèsbè kìnos odamenni a nő szüleihez szexelni, mint fordìtva. Ennyi, köze nincs azokhoz amiket itt leìrtak.
2023. jan. 8. 20:46
 29/29 anonim ***** válasza:
Na ja. A 30as szüleivel élő férfit minden nő elutasítja, aztán a nehezen összespórólt kis pénzét elk*zhatja vígaszként.
2023. jan. 11. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!