Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért fogadják el jobban el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fogadják el jobban el a férfiak, azt ha egy nő a szüleivel lakik még 30 évesen?

Figyelt kérdés
Lehet tévedek de valahogy úgy érzem hogy a férfiak jobban el tudják fogadni azt ha egy nő a szüleivel lakik harmincévesen mint fordítva, tehát a férfiak ha szülőknél laknak akkor az nagyobb feketepont...
2023. jan. 8. 14:55
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
40%
Hűha, valakiket nagyon szíven talált a 9-es válaszom. :DDDDDDD
2023. jan. 8. 15:35
 12/29 anonim ***** válasza:
53%
Vagy csak simán hülyeséget írtál.
2023. jan. 8. 15:43
 13/29 anonim ***** válasza:
35%
Fáj az igazság, mi? :D
2023. jan. 8. 15:47
 14/29 anonim ***** válasza:
66%
Nagyon fáj, hogy egy idióta random baromságokat írkál a neten. :) Kezed foghatsz az incelekkel.
2023. jan. 8. 15:49
 15/29 anonim ***** válasza:
45%
Vergődhetsz, ahogy akarsz, de ez a helyzet... A férfiak általánosságban (!) sokkal igénytelenebbül választanak szexpartnert, mint a nők. Sírjál nyugodtan.
2023. jan. 8. 15:51
 16/29 anonim ***** válasza:
54%
Itt egyedül te vergődsz és hisztizel a hülyeségeddel. Arról nem mi tehetünk, hogy putriban élsz és csak onnan ismersz férfiakat.
2023. jan. 8. 15:53
 17/29 anonim ***** válasza:
27%
Ez nagyon mellément, de hát ugye mindenki magából indul ki... :D
2023. jan. 8. 15:55
 18/29 anonim ***** válasza:
72%

Csak az igénytelen férfiak.

Amúgy sokszor olvastam olyan kommenteket férfiaktól, hogy őket nem érdekli a nő intelligenciája, tudása, munkája, anyagi háttere, mert nem társalkodónőnek és nem is professzornak kezd, sőt, még gáz is egy okoskodó nő. Felőle lehet full ruppótlan és buta is, ha szép és odaadó (értsd: szolgalelkű).

De én az ilyen hozzáállású egyedeket nem tekintem férfinak, és kifejezetten irritál, amikor minden férfi nevében akarnak beszélni.

2023. jan. 8. 15:55
 19/29 anonim ***** válasza:
49%
Te is magadból indulsz ki, amikor megállapítod, hogy a férfiak csak dugni akarnak? :)
2023. jan. 8. 15:56
 20/29 anonim ***** válasza:
0%

19

Azt mondtam, hogy egy jelentős részük, csak ugye kéne tudni szöveget értelmezni. :D

2023. jan. 8. 15:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!