Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan is, hogy a nők tényleg az adott embert szeretik és nem csak az érzéseket amiket a férfi akarva-akaratlan kivált belőlük?

Figyelt kérdés

pl a kinézetével és/vagy viselkedésével (bármelyik fakadhat adottságból is) kiválthat erős érzelmeket a nőből.

Nade van olyan is, hogy tényleg az adott ember kell? Mert ugye a nőknek nagy fantazmagóriája szokott lenni, hogy őket a férfi(ak) ÖNMAGUKÉRT a csodálatos megismételhetetlen angyali mivoltukért szereti a férfi, a FÉRFI, tehát nem holmi genetikai hulladék puhatestű.

De ugy látszik himnemüként nagy hiúság elvárni hasonlót....

2023. jan. 8. 13:29
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
49%
Múlt időben fogalmaztál. Tehát ezek szerint ezt a tökéletes párt is képes voltál kidobni? Ezzel most nem beszólni akartam, hanem látod, hogy milyen durva ez? Egyre inkább nem hiszek az igaz szerelemben. Meg miről beszéljek? Nem találkoztam még olyan nővel akit érdekel a férfi lelke, aki meghallgatja a bajait, a vágyait, stb. És sokféle nővel ismerkedtem bulikban és szexpartnerkereső oldalakon is meg tinderen is, és mindig ez volt.
2023. jan. 14. 14:40
 32/36 anonim ***** válasza:

??????

Mit értesz az alatt, hogy tökéletes volt? :D Egyáltalán hogy merült ez fel benned? Azt állítottam, hogy nagyon is érdeklődtünk EGYMÁS gondolatai, meglátásai, kétségei, egymás lelke és élete iránt. Számodra ebből valahogy az következik, hogy a srác tökéletes volt, én meg kidobtam. Ugyanilyen logika mentén akkor én is tökéletes vagyok, nem? :D Vagy egyedül az ő érdeme az egész, és biztosan én voltam mindeben a hibás? Hagyjuk már... Elcsesződött a kapcsolat és szakítottunk, ennyi. Egy veszekedés után nem beszéltünk többé.

De nem ez a lényeg, hanem az, hogy engem nagyon is érdekelt a srác. (És fordítva, én is érdekeltem őt. Őszintén.)

Ja és nyilván, a sírig tartó, örök szerelem egy mese. Egyeseknek sikerül, de kár ennyire aspirálni rá. Férfiak és nők egyaránt alkalmatlanok rá.

2023. jan. 14. 14:49
 33/36 anonim ***** válasza:
Akkor szerinted se létezik. :( Pedig olyan jó lenne. :(
2023. jan. 14. 14:51
 34/36 anonim ***** válasza:
Én azért vagyok szerelmes mert nem dohányzik, nem iszik, egészségesen él, és tetszik amiket mond (gondol), nem rám hanem bármiről. Ezért pl ha nem beszél semmit, nem beszélgetünk, csak össze vissza bókol, nem is tudok vele szexelni. Ebből következik hogy az embert szeretem.
2023. jan. 15. 16:47
 35/36 anonim ***** válasza:
46%
28 az extrém sport nem izgi, hanem tök sablon birka dolog, ezzel akarnak nagyok lenni nem jó semmire.
2023. jan. 15. 16:49
 36/36 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen.:)
2023. jan. 15. 21:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!