Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan is, hogy a nők tényleg az adott embert szeretik és nem csak az érzéseket amiket a férfi akarva-akaratlan kivált belőlük?

Figyelt kérdés

pl a kinézetével és/vagy viselkedésével (bármelyik fakadhat adottságból is) kiválthat erős érzelmeket a nőből.

Nade van olyan is, hogy tényleg az adott ember kell? Mert ugye a nőknek nagy fantazmagóriája szokott lenni, hogy őket a férfi(ak) ÖNMAGUKÉRT a csodálatos megismételhetetlen angyali mivoltukért szereti a férfi, a FÉRFI, tehát nem holmi genetikai hulladék puhatestű.

De ugy látszik himnemüként nagy hiúság elvárni hasonlót....

2023. jan. 8. 13:29
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

20

Akkor lehet, hogy a lelkeddel van baj. Erre nem gondoltál még? :D

2023. jan. 14. 14:04
 22/36 anonim ***** válasza:
49%
Bizonyára ezért írok verseket, veszek ajándékokat, szeretgetek, stb.
2023. jan. 14. 14:05
 23/36 anonim ***** válasza:

22

És ez mit bizonyít?

2023. jan. 14. 14:07
 24/36 anonim ***** válasza:
Hát te vádoltál meg azzal, hogy valami gonosz, szörnyű lelkű vagyok. Pont a világ lelketlensége ellen szólaltam fel kommentjeimben.
2023. jan. 14. 14:10
 25/36 anonim ***** válasza:

24

Esetleg tanulj meg olvasni. Nem mondtam, hogy gonosz vagy szörnyű ember vagy. Azt modntam, elképzelhető, hogy a te lelkeddel van probléma.

Gondold csak, hogy a torkomnak szöktél, amiért azt mondtam, hogy az embereknek márpedig a külső is számít. Te azt hiszed, hogy valami csodálatos, mapsugaras elméjű széplélek vagy ebben a gonosz világban, közben csak egy megkeseredett és végtelenül beképzelt ember vagy, aki mindenki másban hibát keres önmagán kívül. Talán pont ez a baj, hogy szerinted mindenki hülye, és csak te vagy helikopter.

2023. jan. 14. 14:15
 26/36 anonim ***** válasza:
49%
Mutass olyan nőt aki a férfi lelkét szereti, élete végéig vele marad, és mindent megad neki. Várok.
2023. jan. 14. 14:18
 27/36 anonim ***** válasza:

26

Volt/van ilyen pár a környezetemben, több is. A pasi harminc valahány évesen impotens lett egy elbaszott műtét miatt, és a felesége vele maradt. Ha nem tudtad, hogy mi történt, nem láttad volna rajtuk, annyira jól megvoltak. Persze, most mindjárt jön a vádaskodás, hogy valójában szeretőt tartott. Jól sejtem? :D

2023. jan. 14. 14:24
 28/36 anonim ***** válasza:
0%

Ember, már az ismerkedés is erről szól.

Eljönnek a randira, oké, tetszik nekik a testalkatom meg az arcom, lefekszünk, esetleg összejövünk.

Az, hogy milyen izgi az extrém port amit csinálok, vagy hogy milyen szép verseket írok nekik, stb, ezek már nem érdekelnek soha senkit.

2023. jan. 14. 14:28
 29/36 anonim ***** válasza:
sport*
2023. jan. 14. 14:30
 30/36 anonim ***** válasza:

28

És akkor mi van? Engem érdekelt a pasim hobbija, két számítógépes játékot is megtanultam játszani, mert ő nagyon szerette ezeket. Minden hónapban kölcsön adtunk egymásnak egy könyvet a kedvenceink közül, és aztán tök hosszú elemzéseket írtunk róla. Hajnalokig beszélgettünk politikai, spirituális és irodalmi témákról, megismertük egymás zenei ízlését stb.

Az, hogy te nem vagy érdekes egy nőnek vagy épp rosszul választasz, az sokkal inkább beszél rólad, sem mint a nőkről. Amúgy is nagy poén, hogy folyamatosan magadról beszélsz... A TE lelkedről, a TE verseidről, a TE hobbidról... Lehet, hogy ez az egyoldalúság taszítja a nőket. Egy krva mondatot nem írtál még arról, hogy te akarsz megismerni egy másik embert, csak azon sirdogálsz, hogy ők nem érdeklődnek eléggé..

2023. jan. 14. 14:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!