Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan is, hogy a nők tényleg az adott embert szeretik és nem csak az érzéseket amiket a férfi akarva-akaratlan kivált belőlük?

Figyelt kérdés

pl a kinézetével és/vagy viselkedésével (bármelyik fakadhat adottságból is) kiválthat erős érzelmeket a nőből.

Nade van olyan is, hogy tényleg az adott ember kell? Mert ugye a nőknek nagy fantazmagóriája szokott lenni, hogy őket a férfi(ak) ÖNMAGUKÉRT a csodálatos megismételhetetlen angyali mivoltukért szereti a férfi, a FÉRFI, tehát nem holmi genetikai hulladék puhatestű.

De ugy látszik himnemüként nagy hiúság elvárni hasonlót....

2023. jan. 8. 13:29
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
21%
Nem akarok lenyűgözni senkit, csak kapjátok be a f@**omat!
2023. jan. 10. 04:24
 12/36 anonim ***** válasza:
0%
A másik ember lelkét kéne szeretni. De a férfiak lelkét senki sem fogja soha szeretni.
2023. jan. 14. 13:31
 13/36 anonim ***** válasza:
80%
12 Azét biztos nem, aki ilyeneket állít. Másét viszont simán.
2023. jan. 14. 13:34
 14/36 anonim ***** válasza:
49%
Mindig csak a külső meg a pénz. Erről szól ez a kegyetlen rideg világ.
2023. jan. 14. 13:38
 15/36 anonim ***** válasza:
86%
Igen, fontos a külső, mert szexuális vonzalom kell ahhoz, hogy ismerkedni akarjunk egy férfival. (Erre fordítva is szükség van, akárhogy tagadjátok.) És igen, különböző mértékben, de fontos a pénz is. Nem látom be, hogy ez hol zárja ki a szerelem és a lelki kötődés lehetőségét? Eszrint aki nem akar egy fogatlan csövessel járni, az más nem is szerethet senkit igazán? Ragyogó.
2023. jan. 14. 13:42
 16/36 anonim ***** válasza:
0%
Csak neked számít a külső. Én BÁRMILYEN külsejű emberrel járnék. Ebből is látszik, hogy milyen felszínes vagy.
2023. jan. 14. 13:44
 17/36 anonim ***** válasza:
86%

Persze :)) Még véletlenül sem az felszínes, aki két mondat után ítélkezik, áh dehogy. 😂

Amúgy sírjál nyugodtan... Az embereknek van látószervük és esztétikai érzékük. Földöz is vergeted magad, emmá' nem változik. :D

2023. jan. 14. 13:47
 18/36 anonim ***** válasza:
49%
Ember, az a felszínesség egyértelmű mutatója, ha a külső számít. Csűrheted csavarhatod. Te ezek szerint elhagynád a párod ha egy balesetben megcsúnyulna. Gratulálok!
2023. jan. 14. 13:50
 19/36 anonim ***** válasza:

18

A-aa

Az a felszínesség mutatója, ha CSAK a külső számít. Ilyet viszont nem mondtam.

A példád pedig egyenesen fos. Mint mondtam szexuális vonzalomra IS szükség van ahhoz, hogy érdekeljen egy ember, hogy ismerkedni akarjak vele. De miután kialakul a szeretet, a kötődés, ragaszkodás, tisztelet, utána bőven nemcsak a szép pofi meg a jó test köt össze minket.

Képzeld, az íróasztalomat pl azért választottam ki a búzorüzletben, mert szép volt. Mostanra megkopott, lepattogzott a festék, háromszor leszakadt ugyanaz a fiók, ingatag lett és nem nagyon talál már a többi bútor közé, mégsem dobom ki.

Rengeteg szép emlék köt hozzá. Ezen tanultam az érettségire, fölötte görgyedtem az egyetemi beadandókon, rajta írtam szerelmes leveleket, rajzoltam stb. Nem cserélném el semmiért. Na szerinted ha egy tárgyhoz így ragaszkodom, akkor egy emberhez nem?

De attól még valóigaz, hogy a mostani állapotában eszembe nem jutott volna megvenni...

2023. jan. 14. 14:01
 20/36 anonim ***** válasza:
49%
Nekem még egy olyan nő sem volt aki nem a külsőm miatt akart volna engem. A lelkem soha nem érdekelt senkit sem.
2023. jan. 14. 14:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!