Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ha lenne egy ilyen challenge és elvállalnátok, szerintetek sikerrel járnátok?

Figyelt kérdés

Az lenne a kihívás lényege hogy ezen az oldalon egy fiktív 30éves férfinek kiadva magatokat egy hónapon belül össze kéne hozni egy randit egy nővel.

Tegyük fel hogy akinek sikerülne annak 300e ütné a markát (Plusz az áltatott randipartner is kapna 100e fájdalomdíjat)

És ha az üzenetváltások közben az alábbiak véletlen szóba kerülnének, ezekről tilos lenne hazudni.

Vagyis a fiktív férfi akinek kiadnátok magatokat:

-Albérletben lakik

-Suzukival jár

-Árufeltöltőként dolgozik egy áruházban.

Szerintetek ti így összetudnátok hozni egy randit innen?

2023. jan. 8. 11:58
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

#10 Ezt vágom, de kb odáig sem tudnál eljutni hogy beszélgess valamelyikkel mert vissza sem írnak. vagy ha visszaírnak néhány üzenet után eltűnnek..

Csak egyszer próbáld ki ;)

2023. jan. 8. 12:31
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Simán. De nem tenném, mert nem b@szok át senkit pénzért se.
2023. jan. 8. 12:33
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Maradjunk annyiban, hogy aki itt arctalanul ismerkedik az mentálisan nem lehet a toppon.
2023. jan. 8. 12:33
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Introvertált vagyok, türelmetlen, és extrém rosszkedvű mostanában, úgyhogy nem. Nem tudnék összehozni semmit se
2023. jan. 8. 12:34
 15/21 A kérdező kommentje:
#12 Ő is kapna 100e-t, szerintem még örülne is neki :D
2023. jan. 8. 12:35
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

11

Én senkinek sem írok vissza, és jelezném, hogy eddig egyetlen üzenet sem azzal indult, hogy az illetőnek milyen a kocsija, mekkora a fizetése vagy mit dolgozik. Egyszerűen nem vagyok egy kiéhezett ösztönlény, aki megragad minden lehetőséget az ismerkedésre. Mégis hol a francba kéne érdekeljen, hogy egy arc és névnélküli vadidegen ember rám ír, hogy "Szia, a válaszod alapján szimpatikusnak tűnsz. Szeretnél ismerkedni?"

Konkrétan semmit sem tudok az anyagi helyzetéről, nem ezért ignorálom.

2023. jan. 8. 12:36
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

#15! Na jó, úgy ok.😉

2023. jan. 8. 12:36
 18/21 anonim ***** válasza:
Simán.
2023. jan. 8. 12:57
 19/21 anonim válasza:
73%

Én tuti hogy sikerrel járnék.

Mivel nő vagyok, tudom mit akarnak hallani a nők, és pont úgy fűzném őket ami nekem is bejönne. 😅

Az egy dolog hogy csóró vagy, a bajok ott kezdődnek hogy nem értesz a nőkhöz.

2023. jan. 8. 13:30
 20/21 anonim ***** válasza:

Szerintem össze tudnám hozni, csak tudod az a baj, hogy ha hiszed ha nem hiszed az emberek néha szoktak hazudni. Lehet hogy megcsinálnám, de azt mondanád csaltam és nem fizetsz. De lehet te fizetnél mint a katonatiszt, de én meg kamuprofillal játszanék és még ki se derülne.

Pedig amúgy tetszik a kihívásod, és még pénzdíj nélkül csak mint emberi viselkedést tanulmányozó teszt is érdekelne. Ez akár lehetne egy modern diplomamunka része. Cikkeket is olvasnék ilyen kihívásokról, de ahhoz meg kevés. Találj ki még pár témát.

2023. jan. 8. 18:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!