Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondoltok milyen elvárások...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok milyen elvárások egy nőtől, aki ezeket kiírja egy társkereső oldalra?

Figyelt kérdés

Akit keresek: 28-42 év közötti, Budapesten vagy közelében élő, egyedülálló, gyermektelen úriembert (vagy hölgyet, aki barátkozni vágyik).

Felsőfokú végzettség nagy előny, de nem feltétel.

Amiket viszont nagyon szeretnék (és én magam is nyújtani tudom)

- Kérlek, lakj egyedül. Nem kell, hogy saját ingatlan legyen, de legyen önálló élettered, magánszférád, képes legyél ellátni egy háztartást és saját magad.

- Kérlek, legyen valamilyen járműved, ennek hiányában nehéz lenne összeegyeztetni a mindennapi életünk. Márka, típus tökmindegy, csak legyél mobilis.

- Kérlek, tudj angolul legalább középfokon. Több tartalmat fogyasztok angolul, mint magyarul, fontos, hogy a párommal is osztozhassak ezekben.

- Kérlek, legyél mentálisan stabil. 🙂

Ha szeretnél beszélgetni, írj bátran üzenetet.

Mindenkinek sikeres keresgélést kívánok! 🙂

2023. jan. 8. 10:28
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
79%

29

Leirta a csaj hogy o is ezeket tudja nyujtani. Nehezen megy a szovegertes?

2023. jan. 8. 11:33
 32/50 anonim ***** válasza:
76%
#26 Röhely, hogy az itt hözöngő fiúkák még mindig azt hiszik, hogy egy drága mobiltól majd hasraesnek a nők. Nem kell autó, mert van busz. Dehogynem, csak nem tudják öszeszedni az árát, mert még a fizetésüket se tudják beosztani. Simán összelehet spórolni egyre ha az ember odateszi magát, meg bemegy túlórázni. Ja , hogy ahhoz nincs kedvük? Meg némelyiknek még szakmája sincs, csak elvárás. Összes vagyonuk a drága mobil. Mennyi ilyent láttam, hogy megkapták az első fizetésüket és rohantak mobilt venni, persze 2 éve részletre, havi 30-40 ezres törlesztővel.
2023. jan. 8. 11:34
 33/50 anonim ***** válasza:
81%

Ha a szempontjainak az lenne a lényege, amivel indokolja az adott elvárást, akkor ez a leírás így hangzana:

Akit keresek: 28-42 év közötti, Budapesten vagy közelében élő, egyedülálló, gyermektelen úriembert keresek (vagy hölgyet, aki barátkozni vágyik).

Felsőfokú végzettség nagy előny, de nem feltétel.

Amiket viszont nagyon szeretnék (és én magam is nyújtani tudom)

- Legyen lehetőségünk kettesben sok időt tölteni, lelkizni, jókat beszélgetni, együtt megismerni új helyeket vagy csak összebújni filmezni egy jót. Szeretnék veled lenni anélkül, hogy mások zavarnának.

- Legyél elérhető távolságban. Számomra fontos az, hogy a közeli barátaim, főleg a párom esetében könnyedén össze tudjunk futni és ne kelljen napokat várni arra, hogy lássuk egymást. Jó, ha a közelben laksz vagy át tudjuk hidalni a távolságot.

- Szeretném, ha sok közös lenne bennünk, de ehhez nyilván az is kell, hogy tudd, milyen vagyok én. <random rövid bemutatkozás> A legtöbb tartalmat angol nyelven fogyasztom, ezért örülnék, ha te is értenéd annyira a nyelvet, hogy értékelni tudd a humorom például. :)

- Nem szeretnék részt venni több érzelmi játszmában. Kérlek, legyél olyasvalaki, akivel meg lehet beszélni a dolgokat értelmes felnőtt módjára. Mindannyiunknak megvannak a maga nehézségei, a lényeg, hogy ne egymást büntessük vele. A többit megoldjuk. ;)

Ha szeretnél beszélgetni, írj bátran üzenetet.

Mindenkinek sikeres ismerkedést kívánok! 🙂

2023. jan. 8. 11:39
 34/50 anonim ***** válasza:
35%
33 Hat szerintem az eredeti sokkal jobb. En nem ertem, mit hoborog rajta mindenki, semmi baj nincs a megfogalmazassal. De gondolom aki nem felel meg valamelyiknek, esetleg egyiknek se, az jol kiakad rajta.
2023. jan. 8. 11:43
 35/50 anonim ***** válasza:
72%
#33, bár a kérdező elvárásait is korrektnek vélem, te leírtad hogy néz ez ki egy nagy érzelmi intelligeniával rendelkező ember nézőpontjából :)
2023. jan. 8. 11:55
 36/50 anonim ***** válasza:
26%
Vagy leirta burkoltan a sajat eletet hogy nem tud nyujtani semmit konkretan
2023. jan. 8. 11:57
 37/50 anonim ***** válasza:
61%
Nekem nagyon ellenszenves, hogy valakinek a legdrágább mobil kell virítani vele a pláza kávézóba de nincs egy rohadt jogsija, egy akármilyen használt autója mert van busz. Te jó ég, nagyon szánalmas.
2023. jan. 8. 12:01
 38/50 anonim ***** válasza:
79%
Fiuk, kepezzetek magatokat, valtsatok munkat es akkor nem fogtok itt sirni
2023. jan. 8. 12:03
 39/50 anonim ***** válasza:
31%

Nem vagyok srác, de pusztán józan paraszti ésszel gondolkodva: a kisujjamat sem mozdítanám egy követelőző idegennel szemben, akiknek a viselkedése és az értékrendje háborít fel, nem az, hogy nem tudok neki megfelelni.

Ez kb olyan, mintha egy fickó azt mondaná nekem, hogy tanuljak meg kikapcsolni a gag reflexem és irassak fel fogamzásgátlót és akkor nem kell sírnom, amiért nem felelek meg az ő seggből szájba gumi nélkül elképzeléseinek.

2023. jan. 8. 12:29
 40/50 anonim ***** válasza:
23%

39

Te nagyon buta vagy.

2023. jan. 8. 12:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!