Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondoltok milyen elvárások...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok milyen elvárások egy nőtől, aki ezeket kiírja egy társkereső oldalra?

Figyelt kérdés

Akit keresek: 28-42 év közötti, Budapesten vagy közelében élő, egyedülálló, gyermektelen úriembert (vagy hölgyet, aki barátkozni vágyik).

Felsőfokú végzettség nagy előny, de nem feltétel.

Amiket viszont nagyon szeretnék (és én magam is nyújtani tudom)

- Kérlek, lakj egyedül. Nem kell, hogy saját ingatlan legyen, de legyen önálló élettered, magánszférád, képes legyél ellátni egy háztartást és saját magad.

- Kérlek, legyen valamilyen járműved, ennek hiányában nehéz lenne összeegyeztetni a mindennapi életünk. Márka, típus tökmindegy, csak legyél mobilis.

- Kérlek, tudj angolul legalább középfokon. Több tartalmat fogyasztok angolul, mint magyarul, fontos, hogy a párommal is osztozhassak ezekben.

- Kérlek, legyél mentálisan stabil. 🙂

Ha szeretnél beszélgetni, írj bátran üzenetet.

Mindenkinek sikeres keresgélést kívánok! 🙂

2023. jan. 8. 10:28
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
22%

19

Rad ne essen egy meteor.

Mert te aztan ismered a nepesseg 90%at xD de szanalmas nagyzolas jo eg

2023. jan. 8. 11:09
 22/50 anonim ***** válasza:
60%

Nem nagyzolás, csak olvasok statisztikákat. Javaslom neked is.

2023. jan. 8. 11:16
 23/50 anonim ***** válasza:
22%

Haha! Jót röhögtem! Nincs személyisége, és kreált magának egyet! Ezért olyan mintha egy robot írta volna,vagy ahogy már valaki írta előttem szoftver!

Az ilyen ember borzasztóan korlátolt, és nagyon egyszerű. Azt felejtsd el, hogy önfeledten szórakozz vele, beszélgess vele!

2023. jan. 8. 11:17
 24/50 anonim ***** válasza:
76%
Ezek tök alap elvárások. Most a legtöbbeknek tényleg azzal van baja amúgy, hogy ennek a nőnek egyáltalán vannak elvárásai. Mert amiket itt felsorolt a kérdező, azok annyira nem vészes dolgok (a mentális stabilitáson kívül - ez nyilván kevés embernek adatik meg, de ha már dolgozol az elérésén, az már jó), sőt, semmi külsőre vagy anyagiakra vonatkozó dolog nincs benne. 28-42 éves emberektől elvárni az autót (igazából a mobilitást), az egyedül lakást, önellátást teljesen reális. Tényleg nem értem, hogy itt mi a baja egyes férfiaknak ezzel. Bár valószínűleg az, hogy ezt a minimumszintet sem tudják megugrani.
2023. jan. 8. 11:19
 25/50 anonim ***** válasza:
68%

A megfogalmazáson kellene elgondolkodni és azon, hogy miért pont ez a 4 a legfontosabb. Szerintem például sokkal fontosabb szempont, hogy az illető igényes, ápolt legyen vagy szeressen hasonló dolgokat csinálni, amit én is. Esetleg legyen tájékozott, szeressen beszélgetni elgondolkodtató kérdésekről, legyen talpraesett. Ez teljesen korrekt lenne.

De amit elvár és ami miatt elvárja, az teljesen fuck logic. XD

2023. jan. 8. 11:23
 26/50 anonim ***** válasza:
72%
Csak savanyu a szolo nektek pasikak mert nem tudtok nyujtani semmit de a puncit elvarjatok.
2023. jan. 8. 11:24
 27/50 A kérdező kommentje:
26. Miért az rendben van hogy azért mert azt gondolja a nő hogy puncija van már mindenre feljogosítja és hogyha többet vár el mint amit nyújtani tud... tudom nem ért a sok férfi a hibás
2023. jan. 8. 11:29
 28/50 anonim ***** válasza:
15%

26

Vagy csak nő vagyok és szekunder szégyent érzek. Szívesen!

2023. jan. 8. 11:30
 29/50 anonim ***** válasza:
18%

Ahogy látom sikerült egy kis vitát kirobbantanom:D

Csajok nyugi, a férfiak itt nem általánosítanak csak leírják a kérdezőről a véleményüket. Ti pedig egyből egy kalap alá vesztek minden pasit.. ez a szegénységi bizonyítványotok, látszik, hogy vannak gondok.. Itt ép, hogy nektek az elvárásotok minden és csak a puncit tudjátok adni cserébe.:D

2023. jan. 8. 11:31
 30/50 anonim ***** válasza:
74%
Hát legtöbbünknek abszolút megvannak ezek az igényei egy férfiavel szemben, legyen képes megállni anyuci nélkül egy háztartásban vagy legyen egy jogsija, egy akármilyen régi autója.... de így leírva, összeszedve valahogy tényleg ellenszenves az egész, én is lapoznék a ffi lennék és nem tudom megmagyarázni miért tényleg mert semmi gond az elvárásokkal.
2023. jan. 8. 11:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!