Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem kapom meg soha,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kapom meg soha, akit/amit szeretnék?

Figyelt kérdés

Folyton olyan érzésem van, mintha nekem nem járhatna a boldogság..

Az nem igaz, hogy sosem kölcsönös a dolog senkivel, mert mindig történik köztünk valami azzal, aki tetszik, de mindig az a baj, hogy nem úgy viselkednek pl, ahogyan szeretném, vagy nem ugyanazt keresik, amit én, vagy épp külföldre mennek, stb. És mindig, amikor kicsit megörülök, hogy végre jól alakul valami, egyből elromlanak a dolgok, és fura lesz a másik, pedig nem csinálok semmit. Mintha direkt nem az történne soha, amit szeretnék. :(

Mi lehet ennek az oka? Csak én vagyok ennyire szerencsétlen?

27 N

2023. jan. 7. 13:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Jó alapokra lehet jót építeni.

"mindig történik köztünk valami azzal, aki tetszik, de mindig az a baj, hogy nem úgy viselkednek pl, ahogyan szeretném, vagy nem ugyanazt keresik, amit én, vagy épp külföldre mennek, stb. "

Amíg nem ismeritek egymást és nincs bizalom, addig nem kéne történnie valaminek köztetek.

2023. jan. 7. 13:45
 2/8 anonim ***** válasza:
2%
Mert túl magasan vannak az igényeid és aranyásó vagy.
2023. jan. 7. 14:04
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

*Pacsi*

Kb 1 éve, hogy alakult valakivel egy kapcsolat, aztán lelépett külföldre...

Pedig tudtam volna őt segíteni, nem éreztem vészesnek, hogy ő tanárnő. Azóta feldolgoztam, de nekem is eléggé fájt... olyan egyszerűen dobják el maguktól a kapcsolatokat manapság, mintha egy villanykörte lenne.

2023. jan. 7. 14:11
 4/8 A kérdező kommentje:
3-as, igen, nekem is ez szokott fájni, nekem volt olyan srác, aki egyszerűen csak eltűnt több hónap ismeretság után... Nem válaszolt soha többé.
2023. jan. 7. 14:38
 5/8 anonim ***** válasza:
13%
Nagyok az igényeid! A pocakos srácot biztos letiltottad aki komolyan érdeklődött írántad.
2023. jan. 7. 14:52
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem érdeklődnek pocakos srácok, de amúgy sem jönnék össze olyannal, aki kövér, mert én minden nap edzem, és nem bírom, ha valaki lusta.
2023. jan. 7. 15:06
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Veled is lehet amúgy probléma...nem biztos h mindig csak másokkal...

Lehet, hogy az idegeikre mész...

Vagy marhára pocsékul választasz...illetve kapkodsz

2023. jan. 7. 17:39
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ha ez vigasztal, én is pont ilyen szerencsétlen vagyok. Csak sokkal öregebb. Nem akarlak kiábrándítani, de nálam nem változott. Mondjuk ez a "nem úgy viselkedik", ahogy szeretném, nálam nincs. Nem akarom megszabni senkinek, hogy viselkedjen, azért tetszett meg, mert pont olyan, amilyen.
2023. jan. 8. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!