Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, férfiak, akik egyedül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, férfiak, akik egyedül éltek, és nem akartok semmilyen párkapcsolatot: Miért nem?

Figyelt kérdés
Hány évesen döntöttetek így? Miért jobb a magány? Mitől féltek?

2023. jan. 7. 12:08
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretnék, de nem minden áron akárkit. Úgy pedig baromi nehéz párt találni, hogy elvárásaid is vannak és csak olyannal vagy hajlandó együtt lenni, aki hozzátesz az életedhez, nem elvesz csak.

Ráutalva pedig nem vagyok senkire, mindenem megvan.

N34

2023. jan. 7. 12:11
 2/33 anonim ***** válasza:
92%
Minden pasi csak csalodast okoz valamelyik elobb valamelyik utobb.
2023. jan. 7. 12:13
 3/33 A kérdező kommentje:
2-es, biztosíthatlak, a nők is... :D
2023. jan. 7. 12:20
 4/33 anonim ***** válasza:
93%

De mivel en no vagyok es hetero ezert az en szemszogombol valaszoltam.

Masreszt en meg nem csaltam meg senkit, engem meg igen. Ennyit errol.

2023. jan. 7. 12:23
 5/33 anonim ***** válasza:
16%
Inkább legyek egyedül mint egy örök vesztessel aki férfi létére sem tud fika 600 ezret megkeresni.
2023. jan. 7. 12:26
 6/33 anonim ***** válasza:
100%

Szeretni szeretnék, de nehéz olyannak lenni ami megfelelő alapanyag lehet egy normális párkapcsolathoz. Nem megy mindenkinek. Régen bele voltak kényszerítve az emberek.

Személyes tapasztalataim alapján alkalmatlan vagyok párkapcsolatra és nem hiszem, hogy elfogadna bárki.

Utolsó kapcsolatom óta pedig azért vagyok egyedül, mert nem is próbáltam tenni ellene, egyszerűen bennem van az a "átalános depresszió ami nyomaszt".

2023. jan. 7. 12:33
 7/33 anonim ***** válasza:
97%

Ezt a dolgot mondhatni elengedtem. A legfontosabb szempont, hogy nem akarok gyereket. Ez még inkább leszűkítené a lehetőségeimet, de ez csak egy dolog. Van emellett még kismillió, amiknek passzolniuk kellene, amire annyi az esély, mint megnyerni a lottó 5-öst.

Szóval marad az egyedüllét. Szerencsére ki tudok teljesedni egyedül is.

30/F

2023. jan. 7. 12:38
 8/33 anonim ***** válasza:
80%

Mert 100%-ban impotens vagyok.

37F

2023. jan. 7. 12:39
 9/33 anonim ***** válasza:
98%
Mert az én szemszögemből nézve az egy nő számára nettó szívás. Egyedül a szex "éri meg" belőle jó esetben, arra volna is igényem. Minden mástól a hideg kiráz. Itthonülős vagyok, ne rángassanak sehová. Nem hiányzik a megfelelési kényszer, hogy 24/7 topon kelljen lennem, mert különben ő kiábrándul, megun stb., és a barátai meg a családja is csak fikáz, ha nem. Főzni neki, házimunkát végezni helyette is szintén nem vágyom. Ilyenek.
2023. jan. 7. 12:40
 10/33 anonim ***** válasza:
70%
Ronda vagyok és csóró.
2023. jan. 7. 13:04
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!