Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 éves férfi az anyjával él az kizáró ok?
Igen, +11
Kb hasonlóan keresek, ha olyan férfival kezdenék, aki netto 207ezret keres, el kéne tartanom!
12
Van vőlegényem, köszi! (Osztrák, itt dolgozik) Tehát nem magyar. És igen, a magyar férfiak pontosan olyanok, amit irtal. Csórók, hűtlenek...
Egyebként, adódik a kérdés: Ha nekem Magyarországon sikerult elérni egy netto 500as keresetet nőként, neked pasiként miért nem megy?
Ha pedig nem lenne sikeres, normális pasi a lathatáron, inkább egyedül lennek, mint egy szar vesztessel, aki egy nulla, mert 30 évesen arra is képtelen, hogy egyedül éljen
12 (előző 11-es, most már 10-es vagyok)
Nem sietem el a párkeresést, nem azt keresem, hogy elmondhassam magamról, hogy van párom, és jó az első, aki szembejőn velem az utcán. Ha az ember türelmes és nyitott, rengeteg értékes, normális férfit megismerhet. És sajnos olyan is van, hogy ezekkel a férfiakkal mások a hosszútávú céljaink, így akármennyire is tetszünk egymásnak, nem illünk össze hosszútávon. Viszont én egy olyan életet kialakítottam magamnak, hogy érzslmileg kielégítenek a barátaim és a családom, boldog vagyok a mostani helyzetemmel is, és igenis megválogatom, hogy kit engedjek be az életembe. Nem sietek én sehova
12-14
Miért vagy ilyen szánalmasan rosszindulatú? :)
Amúgy komolyan azt hiszed, hogy aki nem full csóró, nem a szüleivel él 30+-os létére, és nem annyit keres, amiből lehetetlen normálisan megélni, az akkor majd hűtlen, már ha egyáltalán létezik?
Én ugyan nem keresek annyira jól, mint a 10-es válaszoló, én 460 ezret keresek. Lassan 10 éve van párom, aki magyar, és ugyanannyit keres, mint én. Soha a büdös életben nem adta a legeslegkisebb gyanúra sem az okot, hogy ne lenne hozzám hűséges. Kényelmesen megélünk 2 ekkora fizetésből, telik nyaralásra, minőségi ételre, programokra, hobbijainkra, stb. A párom ráadásul még fiatalabb is nálam, szóval azon csak jót mosolygok, hogy a kérdésben szereplő 35 éves csődtömeg akár nála 10+ évvel fiatalabb csinos, vékony nőt akar. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!