Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak vele? Hogy lehetne távol tartani magamtól?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok, főiskolára járok és mellette dolgozók hogy legyen miből kifizetni az albérletet. Nincs nagyon időm egy párkapcsolatra, sőt még a legjobb barátnőm is azt mondja hogy túlságosan elhanyagolom. A csoportomba jár egy fiú akivel nagyon jól kijövök. Neki nem annyira fontos a tanulás meg az allasi lehetőség (mert hát van miből megélniük). Egy hónapja elég furán kezdett el viselkedni, túlságosan nyomulós volt el akart hívni randizni meg ilyesmi. Én nem akartam vele elmenni és nem azért mert nincs időm, meg most szünet van szóval nem vagyok annyira elhavazva, hanem egyszerűen nem érdekelt csak baráti szinten. De ő ezt nem értette meg es egyszerűen nem hagy békén. Ünnepekkor többször is felkeresett meg el akart hívni de én mindig elutasitottam. Szilveszterkor találkoztunk, azt hittem hogy felfogta hogy engem hidegen hagy de nem ő elhatározta hogy a barátom akar lenni. Ebből persze veszekedés lett és pofon vágott. Persze voltak ott többen is ezért elküldtek én meg haza mentem. Nem nagyon akarok azóta a közelébe lenni de mivel ugyanoda járunk ezért kénytelen vagyok. Nem tudom mit csináljak vele mert úgy látom nem érti vagy nem akarja elfogadni hogy én nem akarok ennél többet.

2023. jan. 7. 11:19
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Elnézést le maradt egy ékezet, azt akartam írni hogy elküldték én meg hazamentem. #5 az órák közben nem nagyon tudok kisetalni ezért az nem lenne megoldható
2023. jan. 7. 13:09
 12/14 anonim ***** válasza:
20%

Vicces, hogy mindenki gazspray-t, paprikaspray-t ir, es rendort.... Mikozben senki nem nezett utana, hogy milyen es mennyi toltotomegu gazspray-t enged meg a KKVE-rendelet. Vagyis azt viszi el a rendor, akinel a gazspray van :)

Ami pedig legalis a rendelet szerint, azzal csak felbosszantani lehet a tamadot.....

38F incel

2023. jan. 7. 14:18
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Én speciel pontosan tisztában vagyok azzal, hogy gázspray 20 mg töltőtömegig használható legálisan, eleve a boltok/webáruházak nagy része direkt ilyen kis kiszerelésű sprayket árul, plusz fel is tüntetik a leírásukban, hogy ezek legálisan használhatók, szóval ez majdnem bejött. :) Nem azt fogja elvinni a rendőr, akinél gázspray van és nem is azt, akit zaklatnak. Sokkal inkább azt, aki másokat zaklat!
2023. jan. 7. 14:34
 14/14 anonim ***** válasza:
93%
Miért mentél el egy olyan helyre, ahol tudtad, hogy ez az alak is ott lesz? Nyilván nem mondtad el neki egyértelműen, rögtön az elején, hogy ne haragudj, nekem más a zsánerem, vagy valami ilyesmit. Ha ennyire nyomulós nem érti meg azt, hogy barát lehet, azt hiszi, előbb barát, később több. Egyértelműen kell beszélni.
2023. jan. 8. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!