Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak vele? Hogy lehetne távol tartani magamtól?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok, főiskolára járok és mellette dolgozók hogy legyen miből kifizetni az albérletet. Nincs nagyon időm egy párkapcsolatra, sőt még a legjobb barátnőm is azt mondja hogy túlságosan elhanyagolom. A csoportomba jár egy fiú akivel nagyon jól kijövök. Neki nem annyira fontos a tanulás meg az allasi lehetőség (mert hát van miből megélniük). Egy hónapja elég furán kezdett el viselkedni, túlságosan nyomulós volt el akart hívni randizni meg ilyesmi. Én nem akartam vele elmenni és nem azért mert nincs időm, meg most szünet van szóval nem vagyok annyira elhavazva, hanem egyszerűen nem érdekelt csak baráti szinten. De ő ezt nem értette meg es egyszerűen nem hagy békén. Ünnepekkor többször is felkeresett meg el akart hívni de én mindig elutasitottam. Szilveszterkor találkoztunk, azt hittem hogy felfogta hogy engem hidegen hagy de nem ő elhatározta hogy a barátom akar lenni. Ebből persze veszekedés lett és pofon vágott. Persze voltak ott többen is ezért elküldtek én meg haza mentem. Nem nagyon akarok azóta a közelébe lenni de mivel ugyanoda járunk ezért kénytelen vagyok. Nem tudom mit csináljak vele mert úgy látom nem érti vagy nem akarja elfogadni hogy én nem akarok ennél többet.

2023. jan. 7. 11:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%
Pofon vágott? Azért egy rendőrségi felmentést megérne. Az a srác nem normális.
2023. jan. 7. 11:26
 2/14 anonim ***** válasza:
95%
Feljelentést
2023. jan. 7. 11:26
 3/14 anonim ***** válasza:
14%
Ha Budapesti vagy írj rám, eltudom intézni.
2023. jan. 7. 11:30
 4/14 anonim ***** válasza:
18%

"Azért egy rendőrségi felmentést megérne. Az a srác nem normális"

Foleg, hogy a rendorseg nem is foglalkozik ilyesmivel, mert a konnyu testi sertes nem kozvadas. Lehet szepen beadni a maganinditvanyt a birosagon aztan nyalni az okmanybelyeget.

38F incel

2023. jan. 7. 11:37
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Ő vágott pofon és te lettél elküldve? Az azért szép.

Viszont engem a helyedben még baráti szinten sem érdekelne.

És ezt minél előbb a tudtára adnám akár üzenetben vagy szóban, hogy ne keressen, ne közeledjen semmilyen formában, mert soha semmilyen kapcsolat nem lesz köztünk, fogja fel.

Mindenfajta közeledését elutasítanám, levegőnek nézném.

Ha ír vagy hív, nem válaszolnék. Ha személyesen próbálkozik, felállnék és otthagynám a francba.

2023. jan. 7. 11:38
 6/14 anonim ***** válasza:
64%

Volt akit vernek életveszélyesen fenyegetnek es elkuldte a rendirség hogy amig semmi komoly(látlelet korház törés betörés) addig viszlat, fogadjon testőrt.

Lehet ha felveszik ezt a beszélgetest a rendőrökkel es segélyhívokkal(112), azzal menni kéne fentebb valahova panaszra.

Te esetedben talán megoldaná pár verőlegény aki megvéd téged.

2023. jan. 7. 11:42
 7/14 anonim ***** válasza:
64%
Szoval a rendőrség valoban nem foglalkozik ilyenekkel.
2023. jan. 7. 11:44
 8/14 anonim ***** válasza:
8%
Nem lehet, hogy csak megszerette volna csak simogatni az arcod és véletlen belehajoltal?
2023. jan. 7. 12:07
 9/14 anonim ***** válasza:
95%

Ne halld, ne lássad meg...sz_rd le.

Cserélj elérhetőségeket, tel, email...

Vegyél magadhoz 2-3db gázsprayt és ha inzultál fizikailag gátolva személyes szabadságod, szólítsd fel jó hangosan és elállás hiányában adj arcába, jelentsd fel szexuális erőszak kísérlete miatt.

Ezzel már foglalkoznak a rendőrök is.

2023. jan. 7. 12:17
 10/14 anonim ***** válasza:
94%

Felpofozott és még téged küldtek haza?? Én olyat adtam volna visszakézből, hogy egy foga nem marad. Jó mondjuk én éve óta küzdősportolok, de akkor is baszki, nem volt ott egy értelmes ember se, aki helyre rakta volna ezt a tahót?

Nincs valami kedves ismerősöd, aki elbeszélgetne vele, hogy kopjon le?

Én már az elején tisztáztam volna, hogy nem akarok tőle semmit, ha ennek ellenére is tovább nyomult volna, akkor erősen emelt hangon küldtem volna el a francba úgy, hogy lehetőleg más is lássa, hallja és jeleztem volna, ha tovább zaklat legközelebb rendőrt hívok és/vagy arcon fújom paprika spray-vel!

2023. jan. 7. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!