Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mikor jön el az idő hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor jön el az idő hogy egy kövér férfi nem lesz hátrányban?

Figyelt kérdés
Hogy ugyan olyan lehetőségük legyen ismerkedni mint egy fitnesz izomagynak vagy egy született vékonynak?
2023. jan. 6. 21:48
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
10: az egy X6-os? Kicsit kevés, nem?
2023. jan. 6. 22:04
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ha majd nem csak sajnálod magad, vagy nem csak topmodell csajokra vágysz.

Ismerek olyan kövér (gömb forma) pasit, akire ragadnak a csinos nők. Én se értem hogyan, pedig nő vagyok, nekem bem jön be, de mégis mindig van valakije.

2023. jan. 6. 22:05
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Akkor amikor majd a kövér nőknek. :D

Másrészről pedig szerintem a kövérség is relatív, mert nem mindegy a súlyhoz tartozó életkor sem. Nyílván egy 18-20 éves lánynak minden pasi kövér, aki nem "izomagyú", vagy a vaságyastól 20 kg-nál több. De pl. már egy gyereket szült nőnél, akinek szélesedik a medencecsontja, csipője, dereka, már nem kifejezetten cél a "vaságyas" fiúkák felkutatása.

Az sem mindegy ki mennyire és miért kövér. Lusta 130 kg, vagy betegség miatt 130 kg. De lehete ezt még sorolni...

2023. jan. 6. 22:09
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg soha.
2023. jan. 6. 22:16
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Annyira hiányolom a kövér pasis kérdések alól azokat a srácokat, akiknek a kis pénisz, lányos áll, magasság, rondaság a vélt vagy valós problémájuk - dolgok, amiken nem, vagy csak műtéttel lehet változtatni. Fura, hogy nem adják ki magukból a dühüknek egy kis részét, mikor olyanok rinyálnak, akik tudnának simán változtatni.
2023. jan. 6. 22:17
 16/23 anonim ***** válasza:
80%

majd ha lefogy, akkor.

most se vagy hátrányban, ismerkedhetsz amennyit akarsz. de hogy a legtöbb nő nem akar majd veled intim kapcsolatba kerülni, az tuti. egyszerűen undorodnak a nők a kövér férfiaktól, nem akarnak hozzá érni az idomtalan, hájas testükhöz. ezt nem erőltetheted rá senkire sem, hogy legyőzze az undorát, hiszen a szex, a kapcsolat pont az ellenkezőjéről szól. az meg képtelenség, hogy akkor ne undorodjon. a kövéreket a nők már már az állat kategóriába sorolják, ki engedné meg egy állatnak, hogy kinyalja például. egy két aberrálton kívűl persze.

2023. jan. 6. 23:00
 17/23 anonim ***** válasza:

Esetleg, ha megvakul az emberiség. Nem, akkor se🤔

Hogy lehet ilyen hülyeséget kérdezni?

2023. jan. 6. 23:03
 18/23 anonim ***** válasza:
Ha lefogy és picit izmosodik nem nagyon de azért a pálcikánál erősebb.
2023. jan. 7. 00:33
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Ki tiltja meg,h a felet edd?

Ki tiltja meg,h kimenj kocogni??

Sose keso felebredni…..

2023. jan. 7. 02:50
 20/23 anonim ***** válasza:
Soha
2023. jan. 7. 08:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!