Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi késztetést éreztél?

Figyelt kérdés
Azok a fiatal (20-25 éves) nők akik idősebb (40+) korosztályból választottak, párt/partnert, mi vezérelt bennetek e döntés meghozására?
2023. jan. 6. 17:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Én 17 évesen jöttem össze 24 évessel(nekem öreg volt egx 24 éves, a 7 év kulonbség)

Azt hittem idősebb srácok komolyabbak mint a korosztályom. De 4 év mulva megcsalt.(pedig el voltunk jegyezve is, együtt is éltünk)

21 évesen kezdhettem "új" életet, mint valami elvált, vissza a hülyék komolytalanok közé.

A 30 asok nem kellenek 27 évesen sem. Ugyse jobbak azok sem.

2023. jan. 6. 17:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Az, hogy ez a férfi már nyugodt volt, mindig tudta kezelni az indulatait, és elkepedtem, hogy milyen módon vállalta a felelősséget az élet több területén. És nagyon szépen beszélt, s beszél is a mai napig is velem. Ez előtte ismeretlen csomag volt előttem így egyben.
2023. jan. 6. 17:14
 3/4 anonim ***** válasza:
29 évesen 48 éveset választottam. Ma már tudom hogy apakomplexusom is volt + azt hittem én hülye a 48 éves már nyugodt, lehiggadt, meg akar véglegesen állapodni. Ő volt az egyetlen partner életemben aki megcsalt, nem is egyszer. Neki minden nő kellett. Soha többet idősebbet (de más miatt se).
2023. jan. 6. 17:14
 4/4 anonim ***** válasza:

Fiatalabb voltam ugyan 20-25 évesnél, 18 voltam, de én azért választottam idősebbet, mert elég komoly voltam már akkor is, és komoly férfit szerettem volna magam mellett tudni.

Persze rájöttem, hogy ez nem korfüggő, az illető sokkal idősebb volt nálam, és sokkal komolytalanabb is.

2023. jan. 6. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!