Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők elsősorban kényelmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők elsősorban kényelmi szempontból szeretnének társat?

Figyelt kérdés

Mikor ismerkedem valahogy mindig úgy érzem hogy kényelmi szempont van elsősorban amiért pasit akarnak. Pl. adja meg a férfi a biztonságot, nyilván könnyebb úgy az életem ha egy férfi ad egy fizikai és anyagi biztonságot.

. Legyen határozott tudjon dönteni, irányítani. Tehát gondolom hogy ha baj van, akkor ő oldja meg a gondokat, mert ő a férfi . Sok nő szereti ha férfi tud barkácsolni ez is egy kényelmi szempont, elromlik valami otthon csak szólok pasinak te vagy a férfi szereld meg és nem kell szerelőt hívni és még sorolhatnám ezeket a dolgokat.

2023. jan. 4. 11:21
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/71 anonim ***** válasza:
100%

Te ezt most komolyan gondolod?

A szexuális vonzódásnak semmi köze a nemi szerepekhez. Nem azért tetszik egymásnak két ember, mert adott házimunkákat végeznek. Neked azért tetszik egy nő, mert főz? És akkor az a férfi is tetszik, aki főz?

2023. jan. 5. 14:43
 52/71 anonim ***** válasza:
Tehát a szexuális vonzalom alatt kizárólag a testi vonzalmat érted?
2023. jan. 5. 14:48
 53/71 anonim ***** válasza:
Testi, lelki, "gondolati", minden.
2023. jan. 5. 14:51
 54/71 anonim ***** válasza:
Jó, úgy látom kezdünk egy nyelvet beszélni. Tehát abban egyetértünk, hogy egy férfi illetve egy nő vonzereje nem kizárólag a testéből származik, hanem a személyiségéből is?
2023. jan. 5. 15:07
 55/71 anonim ***** válasza:
Igen.
2023. jan. 5. 15:11
 56/71 anonim ***** válasza:
39%

Igen. Hisz nincs is kényelmesebb, mint minden nap friss kaját főzni, (utana mosogatni) allandóan takaritani, ramolni, mert azt a kib*szott k*rva zoknit keptelen vagy a szennyestartoig elvinni! A wc takaritás is napifeladat, merthát a "teremtés koronája' keptelen beletalálni. Mindemellett persze b*szogatva vagyok, hogy legyen gyerekünk, ami a férfinál olyan, mint mikor a 6 eves kisfiu kutyust akar. Elso heten még orul neki, de utána a gondozás, sétáltatás nagyrészt a szülökre hárul.

Valamelyik paraszt emlitette,

hogy a "legtobb lakas gepesitve van"

Tényleg??? Nagyszerü! És a mosogatogép szerinted be/kipakolja magát? A mosogép is teleramolja magát, majd kitereget? Vasaló sem vasal önállóan, és a porszivo sem megy magától...sem a felmosóvödör, ahogy a wc/fürdő sem takarotja magát. A gyereknevelés gépiesitve van???? 😳 hogyne!

Kinek kell ez? Nekem jobb egyedül, mint egy hozzátok hasonló f*sszal!

Mióta szingli vsgyok, sokkal konnyebb az életem

2023. jan. 5. 15:26
 57/71 anonim ***** válasza:
Oké. Akkor miért tartod problémának, "játszmázásnak" azt, ha a másikat erősíted a saját nemi szerepében? Nem ez lenne az optimális? Persze nem is kérdés, hogy mindezt észszerű határokon belül kell csinálni, mert ha túltolod, akkor egyrészt hiteltelen lesz, másrészt érezni kell azt is, hogy a másiknak mikor van szüksége egy kis megerősítésre és mikor nem.
2023. jan. 5. 15:31
 58/71 anonim ***** válasza:

Mert továbbra sem hiszek a nemi szerepekben. Azt hittem, lesz valami csattanó. Bármikor nyújtok lelki támaszt, de nem játszmázok.

Az önbizalmadat bármivel tudod növelni. Kitűzöl egy célt magad elé, és dolgozol érte. Ehhez nem kell a társadalom által a nemednek előírt feladatokat végezni. Én nem érezném jól magam, ha lenne egy párom, aki mindig megvár feladatokkal, vagy rám sózza azokat, azzal a felkiáltással, hogy ezektől érezzem jól magam. Nekem ezek "terhek". Nem azért főzök meg takarítok, mert szeretem csinálni, hanem mert meg kell csinálni. Nem azért rakom össze a szekrényt, mert bizonyítani akarok valamit, hanem mert pakolni akarok bele.

Ha valami kell, tudok szólni. Nagyon nem szeretném, ha valaki folyamat kis feladatokat találna ki nekem.

2023. jan. 5. 15:42
 59/71 anonim ***** válasza:
#56: Leírhattad volna szimplán azt, hogy lusta vagy és mellette férfigyűlölő, nem kellett volna ennyit gépelni.
2023. jan. 5. 15:43
 60/71 anonim ***** válasza:
Na várj. Nem hiszel a nemi szerepekben, de szerinted fontos, hogy a párod ellentétes nemű legyen és nem csak a teste, hanem a személyisége miatt is?
2023. jan. 5. 16:14
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!