Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők elsősorban kényelmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők elsősorban kényelmi szempontból szeretnének társat?

Figyelt kérdés

Mikor ismerkedem valahogy mindig úgy érzem hogy kényelmi szempont van elsősorban amiért pasit akarnak. Pl. adja meg a férfi a biztonságot, nyilván könnyebb úgy az életem ha egy férfi ad egy fizikai és anyagi biztonságot.

. Legyen határozott tudjon dönteni, irányítani. Tehát gondolom hogy ha baj van, akkor ő oldja meg a gondokat, mert ő a férfi . Sok nő szereti ha férfi tud barkácsolni ez is egy kényelmi szempont, elromlik valami otthon csak szólok pasinak te vagy a férfi szereld meg és nem kell szerelőt hívni és még sorolhatnám ezeket a dolgokat.

2023. jan. 4. 11:21
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/71 anonim ***** válasza:
75%

Se panaszkodni nem szoktam, se utálkozni se a saját rokonaimra, se a férjemére. Ez felétek, 18-as, valami családi sport? Nem azért mentem férjhez, hogy több embert utálhassak.

Férfiak elvannak és boldogok nélkülünk? Tényleg? Ja, akkor gondolom kényszerből nősülnek, fejükhöz szorított pisztoly hatására. Aha.

2023. jan. 4. 15:47
 22/71 anonim ***** válasza:
32%
Sőt ! Nem egy nő azon aggódik itt, hogy egy 34 éves ismerőse, miért nem hajlandó összeállni egy nővel. Magára gondol , csak nem úgy fogalmaz. Egyik szerint önző a 34 éved férfi , mert még van mindene, és azt nem akarja megosztani mással. Azért nem ismerkedik. Miért is isztaná meg?
2023. jan. 4. 15:49
 23/71 anonim ***** válasza:
0%
Olvasgassatok csak itt! Mennyi mennyi nő panaszkodik.
2023. jan. 4. 15:50
 24/71 anonim ***** válasza:
34%
Nem minden nőre igaz ez, de én is észrevettem, hogy létező jelenség amit a kérdező ír. Még csak korban sem nagyon látok eltérést, ugyanúgy vannak ilyen 20 évesek, mint 40-esek.
2023. jan. 4. 16:15
 25/71 anonim ***** válasza:
100%
20 de nem azér sirnak, mer nem kellenek senkinek.
2023. jan. 4. 16:16
 26/71 anonim ***** válasza:
62%

Miabudosk*rvanyad??????????????????

Pont, hogy a pasik akarnak kényelmi szempontbol nőt! Nekem teljesen jó egyedul. Konnyebb! Rend van, nem kell allandoan pakolni, takaritani, nem varja el senki h legyen mindig friss kaja stb. Eltartom magam!

Pont, h a ferfiak sirnak itt allandoan, h nincs no, mert egyrdul is jó nekünk

2023. jan. 4. 16:17
 27/71 anonim ***** válasza:
28%
26-os: hölgyem, a stílus maga az ember. Vagy az asszony:) Nőként gratulálok a megnyilvánulásodhoz. Érted biztosan nem vetekednek, könnyű dolgod van, hogy egyedül maradhass.
2023. jan. 4. 16:24
 28/71 anonim ***** válasza:
35%

26: A stílust nézve azért elkelne egy férfi, legalább ma éjszakára. Tűzoltásként:) Egyébként gratulálok a tökéletes világképedhez, miszerint azért kell jobban a férfiaknak nő, mint nőknek férfi, mert pár itteni férfi naponta beírja, hogy mennyire szeretnének már nőt az életükbe, míg pár itteni nő ugyanígy napi szinten közli, hogy tök jó egyedül és különben sem társat keresni vannak itt, hanem incelezni... izé, szóval segíteni másoknak.

Szerinted azok a férfiak, akik egyébként jól érzik magukat egyedül, miért lennének itt a társker. témában és miért írnák be naponta, hogy tök jó egyedül?

2023. jan. 4. 16:36
 29/71 anonim ***** válasza:
100%

Nem, így is kényelmes életem van, bár ez nem jelenti azt, hogy készen állok a cselédje lenni.

Érzelmi biztonságra vágyok egy kapcsolatban és arra, hogy tartozzak valakihez. Hogy jobb legyen vele, mint egyedül volt.

2023. jan. 4. 18:38
 30/71 anonim ***** válasza:
100%
A nőknek nem éri meg férfit tartani.
2023. jan. 4. 18:55
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!