Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők elsősorban kényelmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők elsősorban kényelmi szempontból szeretnének társat?

Figyelt kérdés

Mikor ismerkedem valahogy mindig úgy érzem hogy kényelmi szempont van elsősorban amiért pasit akarnak. Pl. adja meg a férfi a biztonságot, nyilván könnyebb úgy az életem ha egy férfi ad egy fizikai és anyagi biztonságot.

. Legyen határozott tudjon dönteni, irányítani. Tehát gondolom hogy ha baj van, akkor ő oldja meg a gondokat, mert ő a férfi . Sok nő szereti ha férfi tud barkácsolni ez is egy kényelmi szempont, elromlik valami otthon csak szólok pasinak te vagy a férfi szereld meg és nem kell szerelőt hívni és még sorolhatnám ezeket a dolgokat.

2023. jan. 4. 11:21
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/71 anonim ***** válasza:
86%
Te pl milyen szempontból szeretnél társat?
2023. jan. 4. 11:22
 2/71 A kérdező kommentje:
1. Csak hogy szeressen ennyi...
2023. jan. 4. 11:23
 3/71 anonim ***** válasza:
96%

A nők is azért keresnek, hogy szeressék őket.

És igen, nem baj, ha nem nekem kell megjavítani a csapot vagy ajtót nyitni este 9-kor, hanem megteszi a férjem. Ahogy én meg főzök neki vacsorát és kimosom a ruháját. (Mondjuk ezeket ő is megteszi)

Igen, jó érzés biztonságban lenni, hogy van kire számítani. Sok évig voltam egyedülálló anya, mindent meg tudtam oldani nyilván, picit fura volt eleinte, de aztán jó érzés hátrébb dőlni, hogy nem az én nyakamban van a világ összes gondja. Együtt könnyebb.

Mi a félelemed amúgy alapvetően? Hogy kihasználnak?

2023. jan. 4. 11:26
 4/71 anonim ***** válasza:
64%

Hát én biztos nem feküdnék le senkivel a csapszerelésért. Inkább kihívom a szakit minthogy prostituálódjak. Ezért pasit tartani?

Irányításra meg vegképp nincs szükségem.

Te ugye ilyen incelféle vagy? Ti látjátok ilyen torzan a világot és éltek ilyen tévképzetekben.

5/71 anonim ***** válasza:
11%
Lúzerkém a párkapcsolat a kihasználásròl szól a nőknek. Fogadd el vagy hokizz magadnak.
 6/71 anonim válasza:
15%
5. Ahogy mondod. Sokan illúziókba ringatják magukat.
2023. jan. 4. 11:27
 7/71 anonim ***** válasza:
79%

Kényelmi szempont ? Ugyan ez vicc, hazasságom alatt munka mellett csakis enyém volt a haztartás, gyerek, udvar !

Fűnyírástól elkezdve szifon csere !

Azóta elváltam ! Gyerekem felnőtt ! Nettó 600 ezret keresek, és negyede a feladatom :)

A kényelem eljött a válással :)

Én nem műkörmöt mentem csináltatni, hanem fűnyírókést éleztem pihenésképpen ;)

2023. jan. 4. 11:45
 8/71 A kérdező kommentje:
4. Azért vicces hogy ha valaki az igazságot leírja és az fáj akkor mindjárt támadás jön ezzel kapcsolatban hogy biztos incel vagyok meg tévképzet és társai
2023. jan. 4. 11:46
 9/71 anonim válasza:
20%
Ennek az a magyarázata, hogy sok itt a nő, akinek fáj az igazság.
2023. jan. 4. 11:48
 10/71 anonim ***** válasza:
96%

Az egyetlen dolog, amiben a jelenlegi életemnél kényelmesebb lenne az életem pasival, nem is inkább kényelmesebb, hanem praktikusabb, az az, hogy lenne társaságom a családomon kívül utazni meg hogy ha úgy jön ki a lépés, nem kell szerelőt hívni (abban az esetben, ha barkácsolós férfit találok, mert az egyre ritkább ma... és nem is várom el a férfitól, hogy azt legyen). Mert egyébként saját lakásom van, magamat eltartom, elvégzem saját magamnak a házimunkát, nincsenek kilométeres igényeim sem, ami miatt meg akarnék vkit kopasztani. Ettől függetlenül szeretnék párt, mert szerelmes típus vagyok.

Ettől függetlenül van olyan nő is, aki számításból keres párt, de ugyanúgy megvan férfiból is az, aki nem szerelmet keres elsősorban, hanem ingyen b...ható fix puncit és élő háztartási eszközt, bizonyos esetekben pótanyukát az első kapcsolatban nemzett prüntyőkének. Az ilyen típust el kell kerülni és nem gondolkodás nélkül beleugrani egy kapcsolatba.

2023. jan. 4. 11:55
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!