Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hagyjam vagy engedjem már el őt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyjam vagy engedjem már el őt?

Figyelt kérdés

Tinderen megismertem egy srácot. Igazából nem sok esélyt fűztem hozzá, hogy onnan is valakivel beszélni fogok csak megakartam valamit nézni.... Ezért is csak egy fekete képet raktam ki.Mindegy is . Rám írt egy srác majd atmentunk instára, ott beszélni. Ez volt December 20an. Akkor nem írtam vissza vagyis azóta sem. Már ki is követett. De akkor írta is hogy szép vagyok meg minden, tényleg akart tőlem valamit. Én megijedtem, nem volt meg kapcsolatom pedig 21 vagyok. Megirjam neki hogy ezért volt , mert nem tudtam mit akarok megijedtem hogy lehet valami stb. Vagy hagyjam. Igazából most sem tudom mit akarok. Tetszik az edzőm 24 éves a személyisége nagyon tetszik Igazából. Nem tudok edzőt váltani mert ez egy csapatsport... De tudom hogy ebből nem lesz semmi, hisz ő sem fog illetve én sem fogok lépni, hisz rosszul is elsülhet a dolog. Tudom hogy nem várhatok mindig rá, hisz akkor elengedek ilyen fiúkat mint most is lehet egyet elengedtem, pedig tényleg kedves srác és tetszik is.

Összesegeben nem tudom miért félek egy kapcsolattol, 21 évesen a legtöbb velem korúnak már több pasija is volt.

Legyszi csak normális válaszokat.

2023. jan. 3. 21:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Dobd
2023. jan. 3. 21:10
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Még most sem tudod h mit akarsz.

Ha én nem tudom eldönteni, hogy mit akarok egy pasitól, akkor az igazából azt jelenti, hogy nem akarok tőle semmit.

2023. jan. 3. 21:12
 3/11 A kérdező kommentje:
Azt nem mondom hogy nem akarok tőle semmit. Nem tudom, csak félek, lehet attól hogy akkor megvaltozna az életem több dologban is vagy nem tudom.
2023. jan. 3. 21:28
 4/11 anonim ***** válasza:

A másik srác hány éves?

Amúgy ha nem vagy benne biztos akkor nem igen akarsz tőle semmit.

2023. jan. 3. 21:28
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Normális kérdésre lehet csak normalis választ adni .
2023. jan. 3. 21:31
 6/11 anonim ***** válasza:
Szegény srác, a baj becsomagolt és úton van hozzá. Szerintem írni fogsz neki és elejét veszed egy akkora katyvasznak...még nagyon civil vagy ehhez, de ha nem mész bele, ilyen szürke egér maradsz, ha belemész tönkreteszed szegény srácot, de legelabb lesz egy pontod, egy alapod, hogy milyen is ez.
2023. jan. 3. 21:33
 7/11 A kérdező kommentje:

22 éves

Akkor hagyjam az egészet?

2023. jan. 3. 21:50
 8/11 anonim ***** válasza:
Igen
2023. jan. 3. 21:51
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem próbáld meg. Azzal sem teszel jót, hogy így maradsz.
2023. jan. 3. 22:21
 10/11 anonim ***** válasza:

Ha még nem volt kapcsolatod, valahol el kell kezdeni, írj neki nyugodtan, főleg, hogy szimpatikusak is voltatok egymásnak.

Az is előfordulhat, hogy nem válaszol, de megpróbáltad.

Én szorítok neked sok sikert! :)

2023. jan. 3. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!