Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs ez a topik kicsit elrugaszkodva a valóságtól?

Figyelt kérdés
Itt kb mintha csak a full egészséges, legjobb génetekkel rendelkező emberek lennének kapcsolatban, de szerintem ez hülyeség. Ha ez így lenne mindenhol a legokosabb, legjobb fizikumú emberek mászkálnának. Ahol dolgozom mindenféle embernek van családja vagy kapcsolata, de még az utcán is! Beteg, ostoba, kövér, kopaszodó stb emberek (ami teszem hozzá tök normális szerintem mert nemigen van full egészséges ember már a világban, meg szerintem sosem volt). Még mmk-s munkahelyemen is voltak párok, sőt családos emberek is. Csak gondolom mindenki a saját "Ligájában" válogatott (hasonló embereket). Kétlem hogy ez a darwini kiválasztódás manapság érvényesülne, van egészségügyi ellátás amivel mindenféle nyavajával életben tartanak, nem kell félni a vadállatoktól stb, szóval ezt a ostobaságot el lehet szerintem felejteni.
2023. jan. 3. 19:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én is ezt tapasztalom: mindenki mindent kipróbált mmár, profik sokan a s*ből szájba, szájból előre formulában is, tehát mindenki helikopter itt, viszont a valóság meg teljesen mást takar. Tehát nem jön ki a matek.
2023. jan. 3. 21:35
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Ez azért van kedves kérdező,mert vagy pár darab szorgalmas de inkább több tucat lelkibeteg elmebeteg,krónikus férfigyűlölő femcel skizofrén femcel megszállta az oldal ezen szegletét és a nyomorukat,magányukat,kisiklott életüket ezzel próbálják enyhíteni. Meg a beteges elméleteik gyártásával és szajkózásával éjjel nappal
2023. jan. 3. 22:46
 13/15 anonim ***** válasza:
95%

Az egész oldal el van rugaszkodva a valóságtól.

Ha pénzügyekről van szó, mindenkinek jól megy a szekér.

Ha karrierről van szó, az is szárnyal mindenkinek.

Ha párkapcsolatról, akkor is vannak problémák.

Ha tanulásról, akkor mindeni doktorált és 47 diplomája van.

2023. jan. 3. 22:56
 14/15 anonim ***** válasza:
28%
Nincs elrugaszkodva. A névtelenség mögé buja jobban kimondják amit gondolnak. A való világban is az van hogy csóró a csóróval. Kövér a kövérrel stb alkot egy párt. Amikor ide feljön Pista bácsi sörhassal meg keseredve 38 évesen hogy neki miért nem jár Gizikike 25 éves fitness modell….
2023. jan. 4. 11:21
 15/15 anonim ***** válasza:

#5: "Így pl az adott közegben sikeres férfi, ha objektíven nem is sikeres, pl online játékos, vagy festő, zenész, (de nem befutott) lehet nagyon vonzó egy azonos körben sikertelenebb nőnek, akinek, amit ők tudnak már siker."

Gyönyörűen megfogalmaztad! Annyival egészíteném még ki, hogy a szint olyan értelemben relatív, hogy a másik egyénnek azt kell gondolnia, hogy te egy jó parti vagy számára.

Értelemszerűen más lesz a jó parti egy aranyásó karrierista nőnek (egoista, nárcisztikus, de sikeres pénzember) és más egy empatikus szociális munkásnak (lecsúszott alkesz, akivel elbánt az élet, de a lelke mélyén jó ember viszont már csak a jóembersége miatt is sose lesz úgy igazán pénze, sose lesz sikeres anyagi értelemben).

És éppen ezért hülyeség amit a PUA állít, hogy "fake it till you make it", mert ezeket vagy egyáltalán mem tudod megjátszani, vagy olyan körítés kell hozzá (ami pénz és idő ami szintén pénz. Pl. home office-os rugalmas beosztású Java fejlesztőként eljátszhatod, hogy te valójában egy kisállatmenhelyen önkénteskedsz és volt egy feleséged, aki pont olyan volt, mint az a másik önkénteskedő lány ott az állatmenhelyen, csak sajnos baleset érte és meghalt és azóta számodra csak a kisállatmentés jelenti a boldogságot, üresség van a lelkedben, verseket írsz, stb. Csak hát ehhez már hardcore szociopatának kell lenni, hogy valaki ilyesmire vetemedjen, viszont nagyszerű hollywood-i filmeket lehet belőle csinálni, ahogy tették is párszor (ezzel további ötleteket adva szunnyadó és unatkozó szociopatáknak).

Ráadásul ha nem vagy tényleg szociopata, hanem van stabil személyiséged, akkor tényleg rámész és felőrlődsz, mert nem a saját életedet éled, belesodródsz egy olyan szituációba, ahol nem adhatod önmagad, nem lehetsz önmagad, mert a másik azt a változatot nem fogadná el. És nem azért, mert antiszociális, csak mert annyira eltér tőle vagy csak mert eleve valami klisével szedted őt fel.

"Látnod kell a környezetedben, hogy te magad mennyire számítasz sikeresnek és vonzónak, illetve milyen nőknél. Ezzel lehet belőni a szinted."

Csak akkor csúszik homokszem a gépezetben, ha az intellektusod alapján "vonzó" vagy olyan nőknek, akiknek amúgy az 1 fejjel alacsonyabb Woody Allan forma is vonzó és hozzájuk képest te már tényleg egy maszkulin Berki Krisztián vagy. Ugyanakkor messze nem vagy annyira okos, mint ők és nem is tudsz annyira szenvedéllyel, elszántan és eltökélten specializálódni egy adott szakterületre. Azért vagy látszólag egy szinten velük, mert ami bennük nincs meg üzleti önmenedzselés terén, az benned igen és rafinált is vagy az üzleti életben, mint egy cigány, mert azok között nőttél fel, csak az IQ-d is jóval magasabb.

Ugyanakkor sajnos szexre vágynál. Nagyon. Mert magas a libidód. Ami nem éppen előny alacsony libidóhoz szokott sapioszexuális nőknél. És minél vonzóbb az adott nő, neked annál nagyobb kínzás igazából, hogy legszívesebben szexelnél vele mielőtt elindultok és miután hazaértek valahonnan és a vége az lesz, hogy egy szexmániás állatnak leszel bélyegezve, amiért azt a napi egyet nagyon szeretnéd, főleg mikor amúgy semmi olyan hátráltató tényező nincs, hogy beteg a lány, rosszul érzi magát vagy logisztikailag nehezen megoldható (pl. anyós és egy vékony fal).

Tehát ott vagy, hogy külsőre a Woody Allanhez képest épp a futottak még kategóriába beleférnél akár a plázacicáknál és modellcsajoknál is, csak ehhez havi rendszerességgel kéne mondjuk 50-100 körül magadra költeni (évesített átlagolt költséget értek márkás, divatos középkategóriás fast fashion ruhák, kozmetikus, borbély, hajbeültetés, szolárium, edzőtermi bérlet, stb. Akkor viszont nem lennél önmagad, nem is éreznéd igazán jól egy ilyen nővel magad HOSSZÚTÁVON.

Várom a konstruktív válaszokat, hogy ilyenkor mégis mit kéne csinálnia az embernek... Mert tényleg azt érzem, hogy ha Down-kóros lennék (bár nem szeretnék az lenni) vagy amputált végtaggal rendelkező (az sem) esetleg dialízisre járó (az sem) is könnyebb lenne ismerkednem a SAJÁT MIKROKÖRNYEZETEMBEN, KÉNYSZER-KÖZÖSSÉGEN BELÜL.

Így viszont egyedül vagyok a nagyvilágban és a hozzám legközelebb álló 5 emberrel szemben is társas magányt érzek és maximum a felszínen jópofizok és egyik sem hiányozna úgy igazán, ha egy jobb alternatíva bármelyiket felváltaná.

Itt szoktam visszakanyarodni oda, hogy ha ezen a ponton próbálok meg kapcsolódni bármilyen nővel, akkor két végkimenetelbe fut ki az egész.

Szimpatikus vagyok neki, de ő nem igazán van oda a szexért.

Szimpatikus vagyok neki, mint BARÁT, akár még lazán is kezeli a szexet, de pont más típus az esete, mint én és ezért nincs közöttünk semmi.

2023. jan. 4. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!