Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Már ez is probléma a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már ez is probléma a nők szemében?

Figyelt kérdés
Olvastam egy kérdésnél, ahol nők leírták, hogy nekik olyan pasi sem kell, aki bár diplomás, de anno szakközépben végzett, és ott érettségizett. Mármint a régi szakközépben, amikor 8. általános után, 3 év alatt szerezhettél 1 szakmát, és mellé az érettségit is, és utána ha akartad volt még + 1 év technikum. Már ez is baj? :( Mert ott azt írták, hogy szellemileg nem partner az ilyen ember.

2023. jan. 3. 14:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
82%

Szakközépben végeztem 4 év, érettségi +1 év technikusminősítő. Eredetileg gimiben kezdtem, az üdülés a szakközéphez képest.

N

2023. jan. 3. 17:58
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Biztos hogy ezt több nő írta? Nem esetleg csak egy valaki (aki lehet akár egy troll pasi is, de persze egy kattant nő is), te meg általánosítasz? Ez az igazi baj, nem a szakközép.
2023. jan. 3. 19:57
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Én diplomás létemre lettem szerelmes olyanba, akinek érettségije sem volt. Csak sajnos ő dobott😅Szóval most már sosem fogom ennyire leadni az igényeimet, nehogymár olyan dobjon, aki örülhetne, hogy szóbaálltam bele.
2023. jan. 24. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!