Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ne keressem tobbe?

Figyelt kérdés
Egy lanyrol van szo akivel volt regebben koztunk valami, de annak mar nyar ota vege. Azota meg beszeltunk neha, talalkoztunk is, amit o kezdemenyzett. December kozepe fele beszeltunk utoljara. Amikor irtam neki hogy boldog karacsonyt es ujevet uzenetet arra mar nem reagalt semmit... Nem tudom hogy lehet hogy csak elfelejtette vagy hirtelen nincs hozzam kedve
2023. jan. 3. 12:42
 1/6 anonim ***** válasza:
52%
Hagyd a fenébe. :)
2023. jan. 3. 13:22
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Így, hogy még nem reagált az ünnepi üzeneteidre se, az elég kiábrándító. Normális ember illendőségből legalább tuti reagált volna valamit.
2023. jan. 3. 15:24
 3/6 A kérdező kommentje:
Csak egy uzenet volt es lehet sokan irtak neki aztan elfelejtette, de azert rosszul esik
2023. jan. 3. 15:30
 4/6 anonim ***** válasza:
#3 Ez azért fura, mert írtad, hogy ő keresett fel újra, így meg elég szokatlan, hogy "elfelejtett" reagálni.
2023. jan. 3. 15:45
 5/6 A kérdező kommentje:
Szerintem is, eddig tenyleg tok aranyos volt velem, meg mindig keresett, most meg csak ugy napok ota nem ir vissza egy koszonomot se
2023. jan. 3. 15:47
 6/6 anonim ***** válasza:
#5 Ha akart volna, akkor úgyis írt volna már. Nem lehet, hogy az ünnepek alatt bepasizott?
2023. jan. 3. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!