Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk miert csinaljak ezt?

Figyelt kérdés
Elmondjak mindig hogy nem akarnak kapcsolatot. De azert akarnak veled randizni, beszelgetni, naponta chatelni, telefonalni. Es ugy ernek hozzad, babusgatnak mintha jelentenel nekik valamit, telejesitik az osszes kivansagod. Aztan ha te bevallod neki hogy erzeseid vannak iranta akkor viszlat...
2023. jan. 3. 12:06
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
88%
Ez fordított esetben is így van.
2023. jan. 3. 12:06
 2/18 anonim ***** válasza:
65%

Mert így feltudják tenni a két kezük: "Háde én montam hogy nem akarok kapcsolatot! Nem tom mé gondótá többet!"

Magyarul nyitva hagyják a kaput egy jobb lehetőség reményében és saját maguknak is hazudnak, hogy ne legyen lelkiismeretfurdalásuk és elkerüljék a kellemetlen szituációt. Deeee, ameddig nem jön jobb, addig tökéletes vagy te is.

Pontosan egy ugyanilyen baromarcú miatt fogadtam meg, hogy többet nem lesz kapcsolatom. Játszon mindegyik gyík a hüvelykmatyival és ne velem...

2023. jan. 3. 12:16
 3/18 A kérdező kommentje:
Borzalmas... Aztan jon ez a hat en mondtam, pedig amugy "tokeletes lennél nekem" csakhat en "nem szeretnek most kotodni" es nem akarnalak kesobb megbantani...
2023. jan. 3. 12:27
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem akarnak,mit nem tudsz megérteni?
2023. jan. 3. 12:37
 5/18 anonim ***** válasza:
53%
Napi rinya. :D
2023. jan. 3. 12:38
 6/18 anonim ***** válasza:
92%

Azért csinálják, mert nem akarnak elköteleződni.

Magyarul meg akarják kapni azokat a dolgokat (szeretet, figyelem, szex, törődés, közös időtöltés stb) amiket egy komoly párkapcsolatban is megkapnának, de mindezt elköteleződés nélkül.

Ha bármikor olyan kedvük támad, akkor mindenféle felelősségvállalás nélkül leléphessenek. De az a lényeg, hogy addig kiélvezhessék mindazt amit a másik félből "ki tudnak nyerni".

Vannak ilyen emberek férfiak és nők között is.

2023. jan. 3. 12:42
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
A nők ugyanezt csinálják
2023. jan. 3. 12:42
 8/18 anonim ***** válasza:
93%
2. ti se vagytok jobbak amúgy
2023. jan. 3. 12:45
 9/18 anonim ***** válasza:
90%
Nem kell ebbe belemenni. Ha a srác szól, hogy nem akar kapcsolatot, te pedig igen, akkor el kell köszönni tőle. Ha nem engeded ezeket meg neki, akkor nem fogja tudni csinálni, ennyi.
2023. jan. 3. 12:46
 10/18 anonim ***** válasza:
97%
De ha már az elején megmondják, akkor mit pazarlod rájuk az idődet?
2023. jan. 3. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!