Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehetne fejleszteni ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne fejleszteni ezt?

Figyelt kérdés

Olvastam másik kérdés kapcsán, hogy introvertáltként is fejlesztette magát tudatosan az illető, hogy társadalom kompatibilisebb legyen.

Eljutottam arra a szintre, hogy könnyen megtalálom a közös hangot másokkal mert odafigyelek és jól felmérem a helyzetet. Ilyen mód nincsen kommunikációs problémám. Viszont ez nem mondható el azokról a szituációkról amikor valami hirtelen inger ér lányok/nők részéről. Nagyon ritka de megesik és azt vagy abszolút nem tudom lereagálni vagy pedig elúszik a lehetősége egy ismerkedésnek mert az idő alatt mikor már rég beszélni kellene én még átgondolom a lehetőségét és elemzek.

Már nem egyetemista korú vagyok tehát az előadások, prezentációk nem játszanak.

2023. jan. 3. 07:24
 1/5 anonim ***** válasza:
61%
Itt csak gyorsítani kéne a felfogáaodat, arra meg nem jo ha plusz dolgot tanilsz meg. Gyakorolj inkább, tedd ki magad minél több ilyen szitunak és akkor gyorsul a reakcióidőd is.
2023. jan. 3. 07:43
 2/5 anonim ***** válasza:
76%
Gyakorlással. Minél több ilyen szituációt élsz át, cselekedsz, annál természetesebbnek fogod érezni.
2023. jan. 3. 08:13
 3/5 anonim ***** válasza:
83%

Egyetértek, én is hasonló folyamatokon megyek keresztül..

És valóban, a gyakorlás a titka az egésznek.

2023. jan. 3. 08:31
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem szeretek úgy megszólalni, hogy nem gondolom át. Zsigerből képtelen vagyok rá az a baj.
2023. jan. 3. 09:01
 5/5 anonim ***** válasza:
61%
Nem is kell egyből, elég az ha meghallgatod, átgondolod. Később így már lesz egy alapod hogy amire építhetsz
2023. jan. 3. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!