Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Felajanljam neki a baratsagot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felajanljam neki a baratsagot?

Figyelt kérdés
8 honapos baratsag extrakkalt szeretnek befejezni, nem fogja megelepeteskent erni, mert mar volt rola szo hogy lehet nem szeretnem folytatni. Arrol van szo hogy nem esik jol hogy nem vagyok neki eleg. En rajottem hogy megiscsak inkabb egy kapcsolatra vagyom mint erre, de vele egy kapcsolatot se tudnek elkepzelni mert nagyon mas az ertekrendje. Tudom hogy ha felajanlom azt hogy maradjunk csak baratok belemenne, szerintetek erdemes megprobalni?
2023. jan. 2. 19:29
 1/9 A kérdező kommentje:
23L
2023. jan. 2. 19:30
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Minek, most őszintén. Szerinted, ha lesz rendes párkapcsolatod, ő hogy fogja magát érezni, amikor azzal az emberrel barátkozol, akivel rendszeresen szexeltetek is előtte?
2023. jan. 2. 19:49
 3/9 A kérdező kommentje:
Vannak fiu barataim... Aki emiatt feltekeny az nalam kiesik. Ot meg nagyon megszertettem, es tovabbra is erdekelne hogy halad az elete. Csak attol felek hogy kesobb is szexben remenykedne ha baratok maradunk...
2023. jan. 2. 19:54
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem jó ötlet, mert mindig eszébe jutna rólad a szex.
2023. jan. 2. 20:32
 5/9 anonim ***** válasza:
90%
Fiatal álmodózó, naív gondolatokkal.... Nem kell neki a barátságod, szexre kellettél, téged meg bánt, hogy nem vagy neki elég, mégis csináljátok, mert nem megy az egészséges kötődés, ez megy 8 hónapja. Igen, azért tartaná veled a kapcsolatot, hogy hátha még úgy alakul 0.5, 1, 5, 10 év múlva, hogy lehetne még könnyen beszerezhető szex... Tanuld meg mi az igazi barátság, törődés, ezeket meg dobd a kukába. Nem ebből lesz az igazi barátság. Ha a leendő párodnak nem tetszik, hogy a 8 hónapos szexpartnereddel úgy érzed, neked jaj de fontos barátnak lenned, jaj de megszeretted, pedig nem kellettél neki igazán, és neked fáj... hát szivem, ha elég egészséges gondolkodású a fazon, nem féltékenykedni fog, hanem odébbálni.
2023. jan. 2. 21:17
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem jó ötlet 8 hónap szex után barátságot kötni. Később ha kapcsolatod lesz hátrány lehet a jelenléte. Oké, vannak fiú barátaid (nekem is) nincs ezzel baj, de ő nem egy sima fiú barát, hanem az akivel szexeltél.
2023. jan. 2. 21:50
 7/9 A kérdező kommentje:
Na de, mire ujra talalok egy olyat akivel aztan ossze is jovok.... :D az szerintem nem lesz olyan egyszeru
2023. jan. 2. 22:09
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha a barátodként megtudnám, hogy azzal a sráccal haverkodsz, aki mellesleg egy időben rendszeresen d.gott, abban a másodpercben kidobnálak.
2023. jan. 2. 22:34
 9/9 anonim ***** válasza:
70%
#8 nagyjából mint az utolsó, ha a jövendőbeli barátodnak van egy kis tartása nem fog még magyarázatot sem várni csak megmutatja merre az ajtó. Nekem a másik redflag amikor egy lánynak több fiú barátja van mint lány, az is egy betegség. Abban az esetben tudnám elképzelni ha a csaj autóuzi és állandóan valami garázsban szegeli a temetőjáratot.
2023. jan. 3. 06:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!