Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szex az exel ha epp nincs mas?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex az exel ha epp nincs mas?

Figyelt kérdés
Meg osz elejen szakitottam vele, hiaba szerettem, rajottem hogy nagyon nem illunk ossze, valamint neki nem voltam valami fontos... Amugy joban maradtunk, barati tarsasag miatt. Szilveszterkor eleg sokat beszelgettunk. Nem probalkozott be nyilvanvaloan, de azert megdicserte ahogy kinezek, meg mondta hogy nagyon jo volt az a par honap amit egyutt toltottunk. Eleg egyertelmu volt hogy o szexre valoszinuleg nyitott lenne ha én felajanlanam... O azota szexel massal, nekem eppen nincs senki... Nincs jelenleg idom mast keresni.... Megbannam ha 2 honapig szexelnek vele parszor? Hogyan kene felvezetnem ezt nala?
2023. jan. 2. 13:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Felhivod lakasodra.
2023. jan. 2. 14:03
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

“O azóta szexel mással”

Lépj be a háremébe, mi baj lehet” vicc

3/11 anonim ***** válasza:
100%
Részemről szó se lehet róla. Az ex nem véletlenül ex. Nem megyek vissza nosztalgiázni vele, ha lezártam. Ha szexelni akarok, akkor számtalan más lehetőség van. Férfiak között válogatni is tudsz, mert a többségük csak kalandot keres.
 4/11 anonim ***** válasza:
Sosem keresek semmilyen kapcsolatot egyik korábbi barátnőmmel sem, de ha egyik-másik csajszi magától megkeresne, hogy hancúrozzunk egyet, van olyan közöttük akit nem küldenék el. Volt egy ilyen nyáron, de az azért nem jött össze, mert közben 200 km-re költözött, no annyit ezért nem utazom...
2023. jan. 2. 14:21
 5/11 anonim ***** válasza:
Exel én se kezdenék, akkor inkább keress mást akivel összejárogatsz de amúgy meg normális hozzád, jól megvagytok.
2023. jan. 2. 14:21
 6/11 anonim ***** válasza:
Én biztos nem tenném, az ex nem véletlenül ex. Vagy bírd ki, vagy ha te vagy a nő, akkor csak erre biztosan találsz valakit.
2023. jan. 2. 15:07
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem csináljátok hármasba
2023. jan. 2. 15:08
 8/11 anonim ***** válasza:
51%
Pár hónap? Xdd az nálam nem kapcsolat.. 2-3 évtől kezdődik . Az első 1 másfél év az az ismerkedési szakasz.
2023. jan. 2. 15:39
 9/11 A kérdező kommentje:
Jo hat ez a kapcsolat amugy egy vicc volt... Nem is lett volna ertelme annak nevezni
2023. jan. 2. 16:10
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Nehezebb lesz túllépned rajta. Még ha azt mondod, hogy érzelmileg nem is kerültetek olyan közel... mégiscsak bánt, hogy nem vagy neki olyan fontos. Ha szexeltek, ez az érzés felerősödik csak. Meg a hormonok is hatnak az emberre szex után.

Lépj túl rajta, ne nézz vissza. Keress inkább mást.

2023. jan. 2. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!