Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Introvertáltként, hogy boldogu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Introvertáltként, hogy boldogulsz a mai világban?

Figyelt kérdés

Ma van az introvertáltak világnapja. Mindenkinek van egy kicsit extrovertált oldala is más-más mennyiségben. Azokhoz szól a kérdés akik érintettek vagy a baráti társaságukban van ilyen személy.

A vakszerencsén kívül milyen módon oldjátok meg a párkeresés kérdéskört? Mennyire voltatok az elmúlt időkben sikeresek?

2023. jan. 2. 10:01
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Fejlesztem magam. Eljutottam odáig, hogy el tudom játszani, ha bizonyos helyzetekben szükséges, hogy magabiztos és extrovertált vagyok. Ilyen egy állásinterjú, első randik vagy munkahelyi prezentáció, nagyritkán. Mégis egyedül töltődöm, csendben szeretek lenni, nem szeretek középpontban lenni. De ha szükséges, megoldom. A társkeresés nekem neten lett sikeres, társkeresőn találtam meg a páromat, sokat leveleztünk előtte, majd messengeren beszélgettünk, mielőtt találkoztunk. Hasonló értékekkel bír, ketten hallgatunk csendben :D amikor töltődünk. A siker a beletett munka eredménye, én ebben hiszek. Sikeresnek érzem magam, magamhoz képest minden évben fejlődök, meglépek olyan dolgokat, amiktől félek, eddig elértem, amire vágytam (külföldre költözés, nyelvtanulás, ismerkedés, család). Az elmúlt 10 évem zseniális volt (előtte küzködtem, de belejöttem a dolgokba végül :) A 2023-as évet kifejezetten várom :) jó lesz.
2023. jan. 2. 10:06
 2/22 anonim ***** válasza:
72%
Mondhatjuk hogy szinte sehogy.
2023. jan. 2. 10:06
 3/22 anonim ***** válasza:
92%

Én nem tudom, hogy inrovertált vagyok-e. Néha igen, néha nem.

Baráti társaságokban, hobbijaimon keresztül, tanulmányaim során találkozom szimpatikus emberekkel, akik jó eséllyel potenciális párrá válnak. Majd ezután fejlődik a kapcsolatom valamelyikkel (pl rámír mikor addig csak élőben beszéltünk vagy ilyesmi) és ekkor kifejezem nyitottságomat és érdeklődésemet. Erre a másik rövid időn belül randira hív.

Boldog kapcsolatban vagyok, lassan egy éve. Ez az első, korábban mindenkit elutasítottam.

2023. jan. 2. 10:12
 4/22 anonim ***** válasza:
Én is eljátszom, ha szükséges, de nekem a hangulatomtól is függ. 2020 óta igen sok rossz dolog történt velem. Nekem is tervben van a külföldre költözés, meg a felsőfokú nyelvvizsga. Diplomám már van 5 éve, mérnöki, arra büszke vagyok. Viszont sok emberről kiderült körülöttem, hogy ge.ik, így megcsappantak a kapcsolatok. Én inkább azt mondanám introvertálttá váltam a toxic környezet miatt, mert régebben nem voltam az. Pedig engem még bántottak is suliban, mégis mellette sok haver volt.
2023. jan. 2. 10:26
 5/22 anonim ***** válasza:
81%

Ööö olvasva a válaszokat fogalom zavarban szenved mindenki. Az introvertáltnak nincs problémája a kommunikációval és a közösséggel, csak szüksége van én időre hogy vissza nyerje az energiáit.

Ellentétben az exovertált, akit a közösségi programok amik energia dússá és boldoggá teszik.

Aki megjátsza ezt, az inkább zárkózottabb típus, és az nem ugyanaz, mint az introverált.

2023. jan. 2. 10:35
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
* nem ugyanaz, mint az introvertált.
2023. jan. 2. 10:37
 7/22 anonim ***** válasza:
29%

Fél életemet introvertáltként éltem(hogy a kő üsse agyon, aki ezt a kretén szót elterjesztette itthon...) de bizonyos idő után már képtelen voltam magamban tartani dolgokat.

Nekem pont, hogy nem használt a megnyílás, amíg zárkózottabb voltam, több sikerem volt minden téren.

2023. jan. 2. 10:47
 8/22 anonim ***** válasza:
82%

Egyszerűen. Sosem volt bajom a társkereséssel. Aki introvertalt, az tud kapcsolatot teremteni, ha akar. Ha akartam valakit,mindig tettem érte, hogy legyen.

Akinek a kapcsolatteremtéssel van gondja az nem intro, hanem szociális szorongó.

24N

2023. jan. 2. 10:48
 9/22 anonim ***** válasza:
35%
En introvertalt vagyok de ha nem lenne napi robot tuloraval es milliomos lennek, akkor sokkal extrovertaltabb lennek. Vacsorakat, partikat szerveznek a nagy luxus hazamba alkalmankent, jarnek szinhazba, uszodaba, teniszezni, tanciskolaba, ettermekbe, kirandulasokra. Ha a penz sokat segitene kimozdulni az biztos.
2023. jan. 2. 11:00
 10/22 anonim ***** válasza:
83%

Nem akarok párkapcsolatot, úgyhogy ez a kérdés nem érint, szerencsére. Különben szopás lenne, mert ha akarnék se lenne, hehe. Úgyhogy ezzel gond nincs.

A többivel pedig nincs gond, a hobbijaimnak élek, csak azt csinálom, amit szeretek és érdekel.

2023. jan. 2. 11:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!