Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Nektek tetszik még ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek tetszik még ez az alkat?

Figyelt kérdés

Régóta edzek, genetikámból adódóan nagyon széles vállaim vannak, és már elég szép, kidolgozottak az izmaim. Viszont elkezdtem hízni, ami nagyon tetszik. Valahogy sokkal elégedettebb vagyok minden egyes plusz kilóval. Emiatt nyilván diétázni sem fogok, de az edzést sem fogom elhagyni.

Szintek kizárólag hasra hízom, tehát a karomon, vállamon, hátamon, lábamon látszik, hogy izmos vagyok, viszont elkezdtem rá egy zsíros hasat növeszteni. Én tetszek így magamnak, de tudom, hogy azért a kockahas a favorit sok embernél. Egy ilyen alkat azért még tud vonzó lenni?

26f

2023. jan. 1. 20:58
A kérdező szavazást indított:
Nekem tetszik ez az alkat
Nekem nem tetszenél
24 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
94%
A volt párom volt hasonló típus. Szép izmos felkar, combok, egész szép hát és egy terhes has. Hát köszönöm. Egyéb okokból tudtam hozzá vonzódni, de szex közben kifejezetten zavart, mikor bizonyos pózokban hozzámpréselődött a hasa, vagy pl szopásnál "útba" volt ha nem feküdt. Szóval, nagyon nem.
2023. jan. 1. 21:01
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

nagyon gyorsan el lehet hízni hasra....és a legnehezebb és nagyon nagyon sok idő leadni....

ha az ember abbahagyja csak fél évre az edzést , nulla lesz...és még kirándulni sem jár erdőbe hegyekbe sokat sétálni, és csak eszik....fél év csupán fél év és veheted vissza az 1 mérettel nagyobb nadrágot.

Volt amikor én is ellustultam, nem volt nagy pocakom egyáltalán nem, de majdnem 1 év után már nem látszottak az izmok...

Hihetetlen nagy lustaság van egyébként az emberekben.

De! Van olyan nő akit nem zavar, vagy elfogadja, elnézve férfi kollégáimat elég soknak elfogadja a párja....ha nekik ez jó...

2023. jan. 1. 21:14
 3/6 anonim ***** válasza:
21%

Kérdező, itt a GyK-n senki nem tetszik senkinek. Ezt tanuld meg.

Azt se tudom ki fia borja vagy, de én is a nem tetszikre nyomtam, rádásul férfiként.

2023. jan. 1. 21:16
 4/6 anonim ***** válasza:
60%
Félek a pókoktól, bocsi.
2023. jan. 1. 22:05
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nagy has sose volt vonzó. Csinálj lapos hasat. Kockák se kellenek csak ne legyél terhes hasú
2023. jan. 1. 23:36
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
A lapos has evolúciós szempontból vonzóbb a nőknek. A tesztoszteron szint csökkenésével nő a hasi zsír a férfiakban és idővel egyre nehezebb megtartani a lapos hasat. A nők a magas tesztoszteron szinthez vonzódnak, az utódnemzés képessége miatt, ezért kevésbé vonzó számukra a zsíros has. Minél zsírosabb valakinek a hasa, annál kisebb tesztoszteron szintet társítanak az adott férfihoz. Nyilván nem tudatosan, de ez a vonzalmuk egyik alapja.
2023. jan. 2. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!