Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit írjak neki hogy megértse?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit írjak neki hogy megértse?

Figyelt kérdés

Van egy nő 30+ os mint én. Egy éve ismertem meg egy társaságban. Csinos, gyönyörű férjezett 2 gyerekes. Hónapokkal később újra egy társaságban voltunk volt alkalmunk kommunikálni, okos, intelligens. Majd kaptam tőle egy üzenetet hogy szeretné mwgismerni közelebbről mert nagyon tetszem neki. Mint kiderűlt megromlott a házassága válni fog csak félt lépni. Én sokat beszéltem ez idő alatt szexuális témában is. Majd közölte velem hogy úgy érzi szerelmes belém. Voltunk egy légtérben amíg férjnél volt ám beszélni csak közösségi médián volt lehetőség. Én elmontam neki neki nem lehet szex sem. Megértette nem írt. 1 hónap múlva elhagyta q férjét. Ezután én majdnem 2 hónap múlva írtam neki és úgy alakult hogy lefeküdtünk egymással. Jó volt! Épp úgy ahogy gondoltam is. Sőt még jobb is. Másnap írt hogy szeretné még. Én Kijelentem határozottan hogy nem akarom. Nagy nehezen megértette és kért hogy ne írjak neki többé akkor sem ha meglátom az utcán. Pár nappal ezelőtt volt a születésnapja udvariasságból felkoszontottem de ő túl gondolta megint. És olyanokat írt miért lenne baj ha néha össze járnánk ha már komolyabbat nem akarok. Nem tudtam mit válaszolni.

Azt monta nekem ha nem akarok szexelni akkor nem kell a kedvesség sem. Írtam neki akkor mi legyek bunkó? Azt írta ha több nem lehetek akkor a kedvességem sem kell. De úgy is írni fog. És nem tudom mit mondjak neki hogy értse meg nem lehet köztünk semmi. Nagyon kitartó és erős jellem. Kedves nem akarom megbántani őt. És hogy érti azt hogy szerelmes belém? Sőt ezt akkor irta mikor még nem szexeltünk.

2023. jan. 1. 20:40
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
TEhát szexeltél vele, magyarul igent mondtál neki, majd nemet. Minek mondtál neki igent elsőre? Teljesen hülye vagy, játszadozol vele. Szegény már a férjében is csalódott, eleve van két gyerek, és még te is húzod az agyát.
2023. jan. 1. 20:45
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha jó volt megkérdezhetem, hogy miért nem akarod?
2023. jan. 1. 20:57
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

Semmit!

Megkért, hogy ne keresd, akkor a születésnapjára se írkálj, udvariasságból se. Ha meg keres tiltsd le.

2023. jan. 1. 20:58
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az egyessel. Persze, hogy reménykedik, nem viselkedsz következetesen. Döntsd el, hogy mit akarsz, és tarts ki mellette! Azt meg nem értem teljesen, azért nem akarsz tőle semmit, mert szerelmes beléd, és az túl sok? Ha nem lenne az, akkor szexelnél vele tovább? Mert amúgy meg pozitív dolgokat írsz róla.
2023. jan. 1. 20:58
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
De részedről miért nem lehet köztetek semmi, ha voltaképp minden téren megfelelő a nő?
2023. jan. 1. 21:00
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
3-as: Egy ilyen kérést, ami persze nem szívből jön, azért érdemes betartani, ha valóban off a dolog, mert ilyenkor a legapróbb figyelmességet, üzenetet, emojit is esélynek tekintheti a másik… Kár, hogy a kérdező ezt nem látja át.
2023. jan. 1. 21:03
 7/25 A kérdező kommentje:
Nem akarom letiltani! Valamiért úgy érzem lelki szemetesnek akar használni! Az egész életét elmesélte csak azért hogy ne gondoljam azt hogy egy olyan nő aki bárkinek megáll. Azt írta nekem hogy nekem ő mindig ott lesz. De ez hülyeség. Nem ismer engem nem lehet szerelmes belém
2023. jan. 1. 21:07
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Írd le neki, hogy csak meg dugni akartad. Borzasztó vagy. Nem, nem az a gond, hogy nem akarsz tőle semmit. Hanem, hogy azért megdugni jó volt!
2023. jan. 1. 21:12
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

7-es Neked valami komoly mentális problémád van?

Nem a vélt szándékai után kell igazodnod, hanem ahhoz hogy azt mondta hagyd békén. Mi ebben olyan nehéz?

2023. jan. 1. 21:37
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem te döntöd el, hogy lehet-e szerelmes beléd. Ha neked ez kényelmetlen, akkor hagyd békén, ne írogass rá, ne kedveskedj! Bunkóság az lenne, ha mondjuk utcán, társaságban nem köszönnél neki. Az viszont, hogy nem köszöntesz fel egy számodra futó ismerőst, 1 éjszakás kalandot szülinapján, az nem.
2023. jan. 1. 21:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!