Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol tudnék lányokkal ismerkedni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék lányokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés
Nos. 24 éves vagyok és még sohasem volt barátnőm. Emellett sohasem voltam még lánnyal sem. Eddig úgy voltam vele, hogy nem probléma, mert boldog vagyok így is, mostanában viszont rám tör az érzés, hogy jó lenne ha lenne mellettem valaki... Nem szoktam nagyon eljárni bulizni, mert a munka mellett edzőterembe járok (ami viszont fel van osztva... Vagyis a férfiak és a nők külön edzenek, így ott szinte esélytelen). A barátaim olyanok, mint én, azaz nem járunk bulizni, hanem inkább mozizunk vagy összeülünk egymásnál kártyázni. Egyikük sem akar ebből kilépni, mert ők ettől boldogok. Így viszont nem tudom, hogy mégis hol találhatnék magamnak párt, ha szinte sohasem járunk el sehova, mert egyedül beülni egy bárba nekem furcsa és kissé kellemetlen is, mert nincs kivel beszélnem. Esetleg valami tipp vagy ötlet?

2023. jan. 1. 19:08
 1/4 anonim ***** válasza:
24%

Ismerkedni bárhol lehet lányokkal!

Nem jársz bulizni van egy megszokott lúzer csapatod, ami neked jó. Ez a lényeg, mondanám h nincs baj , de 24 évesen szűz vagy, mostmár egy lány sem fog veled szoba állni! Menj prosti hoz és legalabb tudni fogod h nagyjából h néz ki egy nő. Lesz egy pici tapasztalatod. Aztán az egy lánnyal megismerkedsz, akkor már nem tudod azt mondani h szűz vagy. Amúgy ez a lúzer baráti csapat csak lefelé húz ! Keress normális barátokat akik csajoznak.

Nem akarlak megbántani de az a tapasztalt h neten is azok tudnak ismerkedni (pl Facebook, insta stb, nem a tinderre, meg egyéb oldalakra gondolok, ott sok a hülye kamus!) szóval akik tudnak facen instan ismerkedni ok tudnak személyesen is. De aki nem tud személyesen ismerkedni , azok neten sem. Amúgy nem értelek tok sok kondis csaj van. Válts termet. Ahol vannak csajok is!

2023. jan. 1. 19:15
 2/4 anonim ***** válasza:
81%

Miért lúzer egy baráti társaság, ha együtt szeretnek időt tölteni?? :D

Nekem is van egy olyan társaságom, akik kb mind házasok, ezért nyilván a férfitagok nem csajoznak, de kiváló programokat csinálunk együtt. Lövészetre járunk, horgászni megyünk, zenélünk együtt, házibulikat rendezünk felváltva ahol társasozunk, nagyokat nevetünk, táncolunk, stb.

Nem érzem, hogy emiatt ennek a társaságnak a tagjai lúzerek lennének. Legalább 10 évvel idősebbek nálam, szóval rengeteget tanulok tőlük.

2023. jan. 1. 20:42
 3/4 anonim ***** válasza:

"Egyikük sem akar ebből kilépni, mert ők ettől boldogok."

Amíg nem akarsz változtatni az életeden, addig nem lesz változás. Tőled függ hova jársz el, mivel töltöd a szabadidőd. Amint olyan programokat választasz, ahol van lehetőséged más embereket megismerni és nyitsz a világ felé, lényegesen javulnak az esélyeid. Varázsütésre viszont semmi se történik, a világ nem fog sorban állni nálad, neked kell tenned mindenért, amit el akarsz érni!

2023. jan. 1. 22:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Hol van ilyen konditerem ahol a nők külön vannak? Oda fogok járni!
2023. jan. 2. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!