Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők így lesz valaha barátnőm ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők így lesz valaha barátnőm ?

Figyelt kérdés

Elég egy nem is vagy egy igen is, de bővebbén is kifejthetitek.

Le írok magamról dolgokat és szeretnem ha válaszolnátok ezek alapján.

-Kicsi a kukim, kövér vagyok, fáj amikor el elvezem es sokat pisilek. Voltam orvosnál de nem leltek bajom, azt mondtak lehet vese. Amiért sokat pisilek sokat kell alsó gatyát cserélni. Aranyerem van, meg anal fissuram vagy mi. Sokat viszket ott, Krémeket kell ott használjak. Pattanások is sok jon ki rajtam, amit általában elkaparok es elhegesednek. Sokat mosom a kezem mert tisztaság mániám van vagy mi, de nem bent a házban. Ott sokadjára kell neki veselkedjek amíg takarítani kezdek. Gyűjtöm az üres kólás meg energiaitalos dobozokat...meg konkrétan sok mindent meg. Tele a ház dobozokkal és eme kincsekkel. Volt mar, hogy tetszettem egy két csajnak de kapcsolatig meg 1el jutottam el. De elhagyott.

Néha izzadság szagom van, de ne várjatok egy kövér embertől mást :/ Volt már, hogy fogytam de nem sokáig tartott.

-Van munkám és félretett pénzem. Kocsit vezetni sose fogok, és nyelveket se tudok meg tanulni, nincsenek barátaim, Kapcsolaton belül hűséges vagyok és imádom a párom. Tudom ezek közül ismerkedésnél nem vevodik eszre mind, de idővel úgyis ki tudódna. Hangulatom mindig elég depressziós, próbáltam hobbit találni de semmi nem köt le. Meg nem is értek hozzájuk :/ Olvasni szoktam meg filmezni meg Animeket nézni néha rajzolok. Kerlek titeket ez nem kamu. Nem értek a barkácsoláshoz, meg semmi olyanhoz amit egy férfi egymaga is meg tud oldani a ház korul.

Irjatok le őszintén es ne hazudjatok kérlek...csak őszintén ti jarnatok vele ?

2022. dec. 31. 23:37
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
94%
Kedves #28, neked kellene egy energia ital és kóla függő, túrós hugyos p.nájú túlsúlyos, pattanásos nő??
2023. jan. 1. 11:00
 32/41 anonim ***** válasza:
Vagyis #29
2023. jan. 1. 11:01
 33/41 A kérdező kommentje:

oké elég lesz.

Vettem.

En sem birok így élni és véget vetek neki.

A nőkhöz úgy allok hozza, hogy forditott esetben en jarnek ilyen novel. Segitenek neki. De nem vagyunk egyformak.

Sziasztok. Köszönöm aki segített.Isten megjutalmaz majd titeket, beszelek vele majd!!

2023. jan. 1. 11:02
 34/41 anonim ***** válasza:
79%
Menj fel Pestre, szedj össze akkor egy hajléktalan nőt, és segíts annak.
2023. jan. 1. 11:04
 35/41 anonim válasza:
100%
#34 De nem csak Pesten vannak hajléktalanok
2023. jan. 1. 11:09
 36/41 anonim ***** válasza:
96%
33# ok, épp ideje az eddigi életmódodnak véget vetni, nem vedelsz több kólát meg energiaitalt, kidobod a szemeted, szépen kiakarítasz, pisilés után wc papírt használsz, majd megfürdesz, és bekened a hónaljad izzadásgátlóval. Egy fél nap alatt máris 5 problémádtól megszabadultál, utána folytathatod: pl felemeled a segged, és elkezdesz futni. Hajrá, csak így tovább!
2023. jan. 1. 11:17
 37/41 anonim ***** válasza:
16%
#31 Volt ehhez hasonló barátnőm, és nem emiatt szakítottunk, hanem mert nem tudta túltenni magát azon, hogy csúnya és alacsony vagyok.
2023. jan. 1. 11:21
 38/41 anonim ***** válasza:
26%
az igen én meg 26 évesem vagyok hasonló jó mondjuk nem vagyok tisztaságmániás,elég higiénikus vagyok de pl az aranyér az nekem is meg van mondjuk egész jól eltűnt és úgy nincs semmi gondom oda lenn, ha csak az nem hogy ha nem fogyasztok elég rostot vagy erősen törlöm akkor kis vér látszik a papíron. Én is kövér vagyok és alacsony,nincsenek barátaim vagy is 2-3 de ritkán beszélünk. A nőkről le mondtam vagy is a kapcsolatokról,iszonyatosan vágytam egy kapcsolatra volt amikor egész jó formában voltam magamhoz képest de akkor is az lett hogy csúnya vagyok hiába edzettem. Szóval vissza jöttek a kilók ettől függetlenül mozgok de csak magamért. Egyesül a szexről nem mondtam le eljárok prostizni. Van saját lakásom,kocsim,néha eljárok koncertekre, egész jó életem van. Neked is lehet szarj le mindent pláne a nőket simán megtudod venni ami kell még akkor is ha nem 500 ezreket keresel meg nem vagy gazdag 25-30 egy óra még egy fullos csajjal is aki sokat képzel magáról az ehet elkér többet se nem sokkal és már dughatod is.
2023. jan. 1. 12:36
 39/41 A kérdező kommentje:

ma 12:36

Pénzem az van.

De prostizni nem akarok...

2023. jan. 1. 14:01
 40/41 anonim ***** válasza:

Ijesztő vagy, ki akar ilyen mentálisan bolond embert maga mellé... jó isten.

22/N

2023. jan. 11. 11:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!