Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők így lesz valaha barátnőm ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők így lesz valaha barátnőm ?

Figyelt kérdés

Elég egy nem is vagy egy igen is, de bővebbén is kifejthetitek.

Le írok magamról dolgokat és szeretnem ha válaszolnátok ezek alapján.

-Kicsi a kukim, kövér vagyok, fáj amikor el elvezem es sokat pisilek. Voltam orvosnál de nem leltek bajom, azt mondtak lehet vese. Amiért sokat pisilek sokat kell alsó gatyát cserélni. Aranyerem van, meg anal fissuram vagy mi. Sokat viszket ott, Krémeket kell ott használjak. Pattanások is sok jon ki rajtam, amit általában elkaparok es elhegesednek. Sokat mosom a kezem mert tisztaság mániám van vagy mi, de nem bent a házban. Ott sokadjára kell neki veselkedjek amíg takarítani kezdek. Gyűjtöm az üres kólás meg energiaitalos dobozokat...meg konkrétan sok mindent meg. Tele a ház dobozokkal és eme kincsekkel. Volt mar, hogy tetszettem egy két csajnak de kapcsolatig meg 1el jutottam el. De elhagyott.

Néha izzadság szagom van, de ne várjatok egy kövér embertől mást :/ Volt már, hogy fogytam de nem sokáig tartott.

-Van munkám és félretett pénzem. Kocsit vezetni sose fogok, és nyelveket se tudok meg tanulni, nincsenek barátaim, Kapcsolaton belül hűséges vagyok és imádom a párom. Tudom ezek közül ismerkedésnél nem vevodik eszre mind, de idővel úgyis ki tudódna. Hangulatom mindig elég depressziós, próbáltam hobbit találni de semmi nem köt le. Meg nem is értek hozzájuk :/ Olvasni szoktam meg filmezni meg Animeket nézni néha rajzolok. Kerlek titeket ez nem kamu. Nem értek a barkácsoláshoz, meg semmi olyanhoz amit egy férfi egymaga is meg tud oldani a ház korul.

Irjatok le őszintén es ne hazudjatok kérlek...csak őszintén ti jarnatok vele ?

2022. dec. 31. 23:37
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
érintek* - ez jobb szó
2023. jan. 1. 08:39
 22/41 A kérdező kommentje:

Soha nem torlom meg papirral...amugy meg nallatok mindig van papir?

Ez egy falu...általában kint pisilek.

2023. jan. 1. 08:40
 23/41 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ok, nem vagy túl okos, ez a helyesírásodból, meg abból, hogy nem tudsz nyelveket, lejön. Ez önmagában nem lenne gond, sok olyan lány van, aki szintén ilyen. De az igénytelenséged az valami gyomorforgató. Képzeld, mindig van nálam papír, vagyis a wc-n, senki sem a bugyijába/alsónadrágjába törli magát. 🤢 Az izzadságszagra meg a fürdés és az izzadásgátló a megoldás, szerinted kinek jön be egy ápolatlan, büdös ember? Normális táplálkozással meg simán lefogysz, és pattanásaid sem lesznek. Az, hogy szemetet halmozol fel, nincsenek barátaid, ápolatlan vagy, de ugyanakkor kényszeresen mosod a kezed az meg pszichiátriai problémát sejtet, érdemes szakemberhez fordulnod.
2023. jan. 1. 08:56
 24/41 A kérdező kommentje:

Nincs szemet a házban. Dobozokban...Karton dobozokban.

Próbálok másmilyen lenni!- De minden problémám nem tudom megoldani akkor sem!!!

2023. jan. 1. 09:04
 25/41 anonim ***** válasza:
100%
Az ugyanúgy szemét, értéktelen hulladék akkor is, ha dobozokban van. Mi a fenének felhalmozni, semmire se jó, csak a port fogja, pláne, hogy nem is takarítasz. Ezeket a problémakat, amiket felsoroltál, mind meg tudod oldani, szakember /pszichiáter, pszichológus/ segítségével. A fogyás és az ápoltság meg rajtad múlik.
2023. jan. 1. 09:40
 26/41 A kérdező kommentje:
ertem
2023. jan. 1. 09:49
 27/41 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, én sem járnék veled.

Te nem tudom, milyen faluban laksz, én is falun lakok és itt mindig van wc-papír🤣, meg normális wc is, már réges-régen.

A legnagyobb gond, nem a kicsi kuki meg az egészségügyi problémáid, hanem úgy az egész élethez, meg saját magadhoz való hozzáállásod, ami fejben dől el.

Önbitalomépítést, valamint pszichológust javasolnék, hátha az még helyre pofozna.

Ha sikerülne, talán még lehetne barátnőd.

2023. jan. 1. 10:03
 28/41 anonim ***** válasza:
94%
És sz.rni meg a bokorba sz.rsz? Nincs benti WC? Ha van, miért kint pisilsz? Én is faluban lakom, de senki sem az udvarban végzi a dolgát, és WC papír is van a sarki kisboltban... undorító vagy, hányingerem lett ahogy olvastalak.
2023. jan. 1. 10:05
 29/41 anonim ***** válasza:
12%
Amiket felsoroltál magadról, szinte mind külön-külön is kizáró ok minden nőnél. A legtöbbről nem tehetsz, de ez őket nem érdekli, csak a nőket kell elfogadni úgy, ahogy vannak.
2023. jan. 1. 10:43
 30/41 anonim ***** válasza:
96%
29# a felsoroltakból 2 az, amiröl nem tehet, a kukija mérete, meg hogy nem tud nyelvet tanulni. Pont ez a két dolog az, ami nem lenne kizáró ok szinte senkinél az ismerkedésrw. Arról mégis ki tehet, hogy büdös, szemetet gyüjt, dagadt, kólát, energiaitalt vedel, pattanásos, nem használ wc-papírt, nem takarít, meg lusta?
2023. jan. 1. 10:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!