Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők így lesz valaha barátnőm ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők így lesz valaha barátnőm ?

Figyelt kérdés

Elég egy nem is vagy egy igen is, de bővebbén is kifejthetitek.

Le írok magamról dolgokat és szeretnem ha válaszolnátok ezek alapján.

-Kicsi a kukim, kövér vagyok, fáj amikor el elvezem es sokat pisilek. Voltam orvosnál de nem leltek bajom, azt mondtak lehet vese. Amiért sokat pisilek sokat kell alsó gatyát cserélni. Aranyerem van, meg anal fissuram vagy mi. Sokat viszket ott, Krémeket kell ott használjak. Pattanások is sok jon ki rajtam, amit általában elkaparok es elhegesednek. Sokat mosom a kezem mert tisztaság mániám van vagy mi, de nem bent a házban. Ott sokadjára kell neki veselkedjek amíg takarítani kezdek. Gyűjtöm az üres kólás meg energiaitalos dobozokat...meg konkrétan sok mindent meg. Tele a ház dobozokkal és eme kincsekkel. Volt mar, hogy tetszettem egy két csajnak de kapcsolatig meg 1el jutottam el. De elhagyott.

Néha izzadság szagom van, de ne várjatok egy kövér embertől mást :/ Volt már, hogy fogytam de nem sokáig tartott.

-Van munkám és félretett pénzem. Kocsit vezetni sose fogok, és nyelveket se tudok meg tanulni, nincsenek barátaim, Kapcsolaton belül hűséges vagyok és imádom a párom. Tudom ezek közül ismerkedésnél nem vevodik eszre mind, de idővel úgyis ki tudódna. Hangulatom mindig elég depressziós, próbáltam hobbit találni de semmi nem köt le. Meg nem is értek hozzájuk :/ Olvasni szoktam meg filmezni meg Animeket nézni néha rajzolok. Kerlek titeket ez nem kamu. Nem értek a barkácsoláshoz, meg semmi olyanhoz amit egy férfi egymaga is meg tud oldani a ház korul.

Irjatok le őszintén es ne hazudjatok kérlek...csak őszintén ti jarnatok vele ?

2022. dec. 31. 23:37
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
voltam*
2023. jan. 1. 07:33
 12/41 anonim ***** válasza:
97%
Nekem ebből semmi nem jön be! Kövér, izzadt, borzalmas a mondatalkotása, semmi nem érdekli, nem vezet, nincs autója, nem is akar, csupa perspektíva az ember. Meghagylak másnak...hátha kellenél valakinek.
2023. jan. 1. 07:59
 13/41 anonim ***** válasza:
100%

"Amiért sokat pisilek sokat kell alsó gatyát cserélni."

Miért? Bepisilsz?

2023. jan. 1. 08:01
 14/41 A kérdező kommentje:
ma 08:01 Ahogy egy nagy ember mondta 1x : Hiába rázom egyre megy, egy pár csepp úgyis a gatyába megy!
2023. jan. 1. 08:05
 15/41 A kérdező kommentje:
ma 07:59 Köszönöm szépen az őszinteségedet!
2023. jan. 1. 08:06
 16/41 anonim ***** válasza:
100%
Megtörölni nem opció?
2023. jan. 1. 08:06
 17/41 anonim ***** válasza:
100%
14# Hát bmeg mire való a wc papír?
2023. jan. 1. 08:07
 18/41 A kérdező kommentje:

Magamon kívül mindenkinek ment a zöld kéz!

Még írjatok kérlek.

Volt annak egy oka, hogy újévkor írtam ki ezt. Nem lényeg, szeretnek meg válaszokat!

2023. jan. 1. 08:09
 19/41 anonim ***** válasza:
100%
Az engem is érdekel, hogyha ott maradnak a cseppek miért nem törlöd meg. O_o
2023. jan. 1. 08:33
 20/41 A kérdező kommentje:
Azért nem mert nem értetek olyasmit hozza. Írtam, hogy tisztaság mániám van...ezek ilyen szabályok lettek. Többször mosdok ott lent mint egy fürdős kur.a...lehet ezek miatt fel fáztam vagy nem tudom.
2023. jan. 1. 08:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!