Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azok akik egyedül vannak most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok akik egyedül vannak most szilveszterkor, hogyan élik meg?

Figyelt kérdés

Én: nem zavar, mivel alapból introvertáltabb vagyok az átlagnál, el vagyok teljesen jól

F35

2022. dec. 31. 21:25
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
81%

20 as. Egyszer alakul valami biztos. Bízni kell benne. 🙂

Jó sétát kivánok neked. Egyszer én is elmennék oda csak nekem nem ismerős a hely.

Boldog új évet kívánok neked!

2023. jan. 1. 07:39
 22/23 anonim válasza:
3.as: nő vagy?
2023. jan. 1. 07:43
 23/23 anonim ***** válasza:
Elmentem a Balaton partjára egy kellemes városkába Budapestről. Ettem egy jó pizzát a Google ajánlások alapjáni étteremben, sétáltam a Balaton partján és a városban is, élveztem a napsütést, majd este 7 körül visszaérkeztem Budapestre. Kellően elfáradtam a napi élményektől, nagyon nem kellett altatni és a durrogtatás sem zavart, h este tíz körül már aludjak. Ebből a napból ezt tudtam kihozni, a szilveszter sem több annál, mit beleviszünk. Eleve nem vagyok egy nagy társasági ember, sem a nők bálványa. Nem mondom, h jó így és hogy ne hiányozna egy szerető nő ölelése és közelsége, de egyelőre ez van.
2023. jan. 1. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!