Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Rosszul ember vagyok, ha nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul ember vagyok, ha nő létemre nem szeretem a gyerekeket?

Figyelt kérdés
2022. dec. 31. 11:31
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Nem is a nem szeretem a jó szó, inkább nem.erdekelnek. nem akarok sajátot sem. Természetesen nem bántanék senkit.
2022. dec. 31. 12:27
 12/20 anonim ***** válasza:
82%

11

Tudod mikor lennél rossz ember? Ha a társadalmi nyomásnak engedve te is bevállalnál egy gyereket, aztán megkeserítenéd az ő életét, a sajátodat, sőt valószínűleg a férjedét is. Szerintem baromi pozitív, ha az ember felismeri, hogy mit szeretne, mire képes, és ennek megfelelően alakítja az életét. Aztán hadd pampogjon, aki akar... Aki hibát akar kapni benned, az úgyis talál, teljesen mindegy, hogy mit csinálsz.

2022. dec. 31. 12:32
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
Csak a férfiakat szokták lenézni ezért.
2022. dec. 31. 13:07
 14/20 anonim ***** válasza:
66%
Nem vagy rossz ember. Egyszerűen nem anyatípusnak születtél. Én sem kedveltem túlságosan soha a gyerekeket, nagyon lefárasztottak és idegesített a legtöbbjük viselkedése. Ez van, valószínűleg nem vagyok egy apatípus. Aztán született saját gyermekem akit imádok. Csodálatos, okos és jól nevelt, de néha ő is nagyon sok tud lenni.
2022. dec. 31. 13:20
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

5 nőtől is hallottam már ezt és évek múltán mégis csak akart ....jó lenne ha ez nem változna..mert így mindig szakítás a vége...

amúgy én sem az, hogy nem szeretem, csak nem tudok velük mit kezdeni , nincs kedvem hozzájuk, van egy keresztlányom de az untig elég.

Tudom , hogy ha hazamegyek otthon gyerekmentesség van :)

2022. dec. 31. 13:33
 16/20 FoxtrotLidérc ***** válasza:
82%
Nem vagy az.
2022. dec. 31. 13:33
 17/20 anonim ***** válasza:
84%

Nem. Fiatalon még imádtam őket, ma már annyira nem.

Sajátokat szeretem (tesoim gyerekei), értük oda vagyok, de ennyi.

2022. dec. 31. 13:47
 18/20 anonim ***** válasza:
61%
Pacsi, nem.
2022. dec. 31. 16:15
 19/20 BohócKolbász ***** válasza:
64%
Semmi gond nincs ezzel. Senkinek sem kötelező gyermeket vállalnia. Biztos vagyok benne hogy az életed teljes, és megtaláltad azt a fajta boldogságot amire vágysz. Gondolom azért ha egy rokon gyermekről van szó nem kezdesz el lázadni meg idegeskedni. Max távolságtartóbb vagy.
2022. dec. 31. 16:23
 20/20 anonim ***** válasza:

Nem, sok az idegesítő gyerek, hála a kedves szüleiknek, akik sz rnak bele a nevelésbe.

De szerintem, ha lenne sajátod azt szeretnéd. De ha úgy érzed mégsem, nagyon becsülendő, ha nem szülsz.

2022. dec. 31. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!