Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Rosszul ember vagyok, ha nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul ember vagyok, ha nő létemre nem szeretem a gyerekeket?

Figyelt kérdés
2022. dec. 31. 11:31
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
78%
nem
2022. dec. 31. 11:37
 2/20 anonim ***** válasza:
33%
Nem, de nekem nem kellenél.
2022. dec. 31. 11:38
 3/20 anonim ***** válasza:
53%

Fogalmazni azt nem tudsz, ez a nagyobb probléma.

A gyerekeket én sem kedvelem - és még sokan mások, akik nem merik bevallani, a társadalmi elvárások miatt. A másik ilyen a kutya, amit kedvelni "kell", és szinte tilos kimondani, ha te nem rajongasz értük.

2022. dec. 31. 11:44
 4/20 A kérdező kommentje:
Elírás, autokorrekt a telefonon, természetesen tudok fogalmazni.
2022. dec. 31. 11:45
 5/20 anonim ***** válasza:
14%

4.

Ezért kellene kikapcsolni a bohócoknak és az agyatlan amcsiknak kitalált "autokorrekt"-et. Vagy normál billentyűzettel írni.

2022. dec. 31. 11:47
 6/20 A kérdező kommentje:
Majd máskor úgy teszek.
2022. dec. 31. 11:52
 7/20 anonim ***** válasza:
90%

Nem, nem vagy rossz ember ettől még.

Sokkal rosszabb lenne ha a rokonok, barátok miatt szülnél, mert ők mit szólnak !

Nem kötelező gyereket vállalni :)

Más gyerekét én se szerettem 😅

2022. dec. 31. 12:12
 8/20 anonim ***** válasza:
56%

Ha kifejezetten utálod a gyerekeket, akkor rossz ember vagy. Ha csak nem ájulsz el tőlük, akkor nem.

Én ugyanígy vagyok vele... Valahogy nem esek hanyat a gyerekektől, hosszú távon idegesítenek és lefárasztanak, meg sem gondolom, én vállaljak. Nem hinném, hogy akár te, akár én ártanék ezzel bárkinek.

2022. dec. 31. 12:18
 9/20 anonim ***** válasza:
68%

Hát ha olyan vagy, mint aki a családi kapcsolatokban írta nemrég, hogy legszívesebben megverné a kis unokatesóját, és görény módon bánik vele, csak mert létezik, az szerintem már rossz (vagy beteg) ember kategória.

Ha csak simán nem vagy elájulva tőlük, avval szerintem nincs semmi baj sőt, nagyon is megértem.

2022. dec. 31. 12:22
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2022. dec. 31. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!