Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A szegénység lehet az oka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szegénység lehet az oka hogy nincs barátnőm?

Figyelt kérdés

33 éves vagyok, és sajnos elég keveset keresek, 260 ezer ft nettó havonta, 8 órában állami helyen. A megtakarításomból befektetés is sajnos csak évi 1 millio forintot hoz. Beirtam magam a magyar vagyoni helyzet felmérő oldalra és kimutatta hogy a társadalom aljába tartozom ezzel, már évek óta kinoz az érzés hogy semmi esélyem egy szép lánynál sem mert ilyen rossz a vagyoni helyzetem. Így élőben nem merek probalkozni, nem is járok el sehova, interneten meg nincs sikerem. Max olyanoknál lehetne akik nem vonzanak de azokat elutadítottam.

Ha növelném a keresetem az meghozná a sikert ugy gondolom az önbizalmat, mert annyira nyomorultnak érzem magam így

2022. dec. 31. 10:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
vidéken egész jól meglehet oldali az albérletet bár nekem itt se nagyon mennek a dolgok. 120 az albérlet a többi ugyan az lenne.Annyi hogy én itthon vagyok a net csak 5000 nincs kbel tv de nem is kell mondjuk a család rokonok miatt mindig ki nullázódok szóval még rosszabb mintha albérletbe lennék nagy ritkán félre tudok magamnak tenni 10-20 ezret azt meg elprostizom
2022. dec. 31. 11:12
 12/21 anonim ***** válasza:
0%

Kár, hogy kamu kérdés. Szeretek belerúgni azokba a lúzerekbe, akik itt sírnak, mert túl undorító a személyiségük ahhoz, hogy a nők szóba álljanak velük.

Így viszont, hogy a kérdés kamu, sajnos ez most lehetetlen.

2022. dec. 31. 11:24
 13/21 anonim ***** válasza:
78%
Hátrányból indulsz ez tény, de a pénz soha nem lehet kibúvó ahhoz, hogy beismerd, hogy benned van sajnos a hiba. Kemény, masszív, kritikus időszakok ezek, de túl kell élni valahogy és hidd el idővel jobb lesz, nem tudom, hogy, de valahogy nekem is sikerült kimásznom, ha én, azzel az undorító, mocskos, aberrált, elmebeteg, őrült, hányingert keltő stílusommal, plusz az akkor alkoholizmusommal és kábítószer függőségemmel találtam nőt, nincs az aki ne találna. Remélem a szerencse melléd áll majd, csak türelmesnek kell lenni és bízni. Aztán lesz valami.
2022. dec. 31. 11:40
 14/21 A kérdező kommentje:

Nyilván nem azt mondom hogy nem találhattam volna vkit de nagyon előnytelen külsővel csak, bőven igénytelen arccal(az utcan 10 ből 8 szebb) és hajjal(kócos) stb

Nekem meg fontos hogy vonzó legyen(legalább átlag szintet üsse meg), csak úgy müködhet.

Külföldre már gondoltam de ott max a szakács dietas szakacs erne vmit es azokba is csak 2 év üzemi tapasztalatom van. Es logikus lenne határ mellől oda vissza, mert ausztriaba se sok az a penz, nem maradna sokkal több ha egyaltalan

2022. dec. 31. 12:24
 15/21 anonim ***** válasza:

De miért dolgozol ilyen helyen? Miért nincs előrelépés? Ha értelmes vagy és szorgalmas, akkor biztos megállnád a helyed valami normálisabb munkahelyen is.

Válts! Kezdj el tanulni valamit, ha otthon laksz akkor fordítsd rá a félretett pénzt, mert igen, szerintem benne van hogy a pénz miatt nincs kapcsolatod, felnőttként már kinek van kedve anya-apa házában talalkozgatni.

2022. dec. 31. 13:06
 16/21 anonim ***** válasza:

Tinderen 2 lány húzott megfelelő oldalra, az egyik ugy nezett ki mint egy férfi, a másik egy mázsás, szóval nekem kizártak ezek.

Őket neked is jobbra kellett huznod, hogy ezt lásd, nem?

Így élőben nem merek probalkozni, nem is járok el sehova, interneten meg nincs sikerem.

És így hogy találnál kapcsolatot? Bekopogni az ajtón nem fog.

2022. dec. 31. 13:55
 17/21 A kérdező kommentje:

Nem kellett jobbra húznom, volt olyan fizetős lehetőség hogy megnézzem kihúzott jobbra anélkül hogy én is tettem volna.

Nyilván autom sincs, ilyen alacsony pénz mellett nem értelmes dolog

Megszoktam kényelmes munka, kicsit tulsagosan komfortzonahoz ragaszkodom

2022. dec. 31. 14:00
 18/21 anonim ***** válasza:
67%
17 - Talán ha be tudnád osztani azt a kevés pénzedet, többre mennél. Tipikus, hogy az alacsony fizetésűek verik el a pénzt fizetős alkalmazásokra, meg extra funkciókra...
2022. dec. 31. 14:02
 19/21 A kérdező kommentje:
Szerintem a beosztásban nagyon jó vagyok, hiszen évente 2 millio ft + 1 millio ft körül gyarapszom.
2022. dec. 31. 14:11
 20/21 anonim ***** válasza:

Hat figyelj, ha a kényelem fontosabb, akkor meg is érdemled. Sokan ebbe a hibába esnek, es elnek otthon 30+ osan... Utana meg 60 evesen jönnek rá, hogy hogyan kellett volna élni.

Ha nem lépsz ki a komfortzónadbol, fejlődni se fogsz, ugyanezen a mamahoteles szinten fogsz ragadni

2022. dec. 31. 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!