Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A szegénység lehet az oka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szegénység lehet az oka hogy nincs barátnőm?

Figyelt kérdés

33 éves vagyok, és sajnos elég keveset keresek, 260 ezer ft nettó havonta, 8 órában állami helyen. A megtakarításomból befektetés is sajnos csak évi 1 millio forintot hoz. Beirtam magam a magyar vagyoni helyzet felmérő oldalra és kimutatta hogy a társadalom aljába tartozom ezzel, már évek óta kinoz az érzés hogy semmi esélyem egy szép lánynál sem mert ilyen rossz a vagyoni helyzetem. Így élőben nem merek probalkozni, nem is járok el sehova, interneten meg nincs sikerem. Max olyanoknál lehetne akik nem vonzanak de azokat elutadítottam.

Ha növelném a keresetem az meghozná a sikert ugy gondolom az önbizalmat, mert annyira nyomorultnak érzem magam így

2022. dec. 31. 10:22
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
62%

Kamu kérdés ellenére eleg szépen megfogalmaztad.

Jár a süti.

2022. dec. 31. 10:23
 2/21 anonim ***** válasza:
9%
Igen, sajnos ilyen férfiaknak csak prostituáltak jutnak.
2022. dec. 31. 10:35
 3/21 anonim ***** válasza:
81%
Nem a szegénység az oka. Ha nem próbálkozol, nem is lesz.
2022. dec. 31. 10:38
 4/21 A kérdező kommentje:

1-es trollkodsz.

Tinderen 2 lány húzott megfelelő oldalra, az egyik ugy nezett ki mint egy férfi, a másik egy mázsás, szóval nekem kizártak ezek.

Instagramm pedig letiltottak amikor probálkoztam, vagy hamar lekoptattak.

Munkahelyemen nincs korosztályombeli vagy fiatalabb, nincs önbizalmam hogy eljárjak vagy probalkozzak élőben

2022. dec. 31. 10:39
 5/21 anonim ***** válasza:
88%

nekem sokat kellett küzdenem hogy elérjem a 260 as bért és sok mindent el kell viselnem oké mondjuk ez vidék de akkor is ez tényleg a legalja lenne.

Akkor amikor operátor voltam 160/70 ezerrel akkor mi voltam?

nem is értem ezt az oldalt itt nagyon sokan még a 400-at is keveslik tényleg ez a való élet vagy csak az oldalon van így?Amúgy a prostikról igazat adok.

2022. dec. 31. 10:43
 6/21 anonim ***** válasza:
90%

" nincs önbizalmam hogy eljárjak vagy probalkozzak élőben"

Akkor mégse a pénzhiány ennek az oka hogy nincs nőd.. hanem az önbizalomhiány.

2022. dec. 31. 10:44
 7/21 anonim ***** válasza:
83%

#1 vagyok.

Nem trollkodom, soha nem teszem.

De ha igaz amit írsz és így is gondolod akkor tessék.

Járj emberek közé. Kezdj el valami tanfolyamot.

Mondjuk egy nyelvtanfolyamot azzal nem tudsz veszíteni.

Ott van lehetőséged ha valakinek szimpatikus vagy.

Ha nem nézel ki túl jól akkor kezdj el sportolni/edzeni.

Szabadidődben vállalj önkéntes munkát.

A lényeg, hogy olyan ember legyél aki érdekel másokat.

2022. dec. 31. 10:46
 8/21 anonim ***** válasza:
78%

Kezet foghatunk

30N

2022. dec. 31. 10:48
 9/21 A kérdező kommentje:
Mégcsak elköltözni sem tudok mert egy vmire valo albérlet 150 ezer ft mindennel együtt, étkezés 75 ezer ft, ruha, tisztalkodás, net stb 20 ezer forint havonta. Jó esetben lenne egy 15 ezresem ami maradna egy honapba de vmi varatlan kiadás és már 0 ft, igy hogy is lenne onbizalmam. Igy is mire kifizetem kajam netem kis hozzajarulas stb marad vagy 175 ezer ft
2022. dec. 31. 10:55
 10/21 anonim ***** válasza:
73%

Ez ismerős. Mi barátnőmmel laktunk Budapesten meg 2018ban 1 évet.

Hó végére maradt olyan 20.000ftunk közösen.

Mi kijöttünk Németországba és ez a fajta anyagi problémánk megoldódott.

Ezt tudom neked is javasolni.

Tedd magad rendbe anyagilag utánna tisztábban látod majd, hogy merre kellene menned.

Ismerkedni meg külföldön is lehet.

2022. dec. 31. 10:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!