Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyiket választanád?

Figyelt kérdés

1. Kedveled, a srác láthatóan oda van érted. De pocakos

2. Semleges számodra, a srác csak dugni akar, de mai világnak megfelelő vékony testalkatú

2022. dec. 30. 08:46
A kérdező szavazást indított:
1
2
17 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyire pocakos? Linkelj egy képet pl.
2022. dec. 30. 08:49
 2/8 anonim ***** válasza:

Mindkettot megismerném eloszot mert érdekelne melyikben lenne több kaoacitás.

Engem a kapcsolat minosege érdekel leginkább.

2022. dec. 30. 08:50
 3/8 A kérdező kommentje:

Kb [link]

2022. dec. 30. 08:56
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyaltalan nem gaz.. Inkabb vele, mint a link senki, aki csak *****akar.

Meg, ha oda van erted..

2022. dec. 30. 10:24
 5/8 anonim ***** válasza:

"de mai világnak megfelelő vékony testalkatú"

melyik világban? alig múltam 30, és nagyítóval kell keresni azokat a velem egyidős férfiismerőseimet, akik NEM pocakosodnak

2022. dec. 30. 11:23
 6/8 A kérdező kommentje:

5

A 30 as korosztály igen nagyrészt pocakos. Ezért idegesítő hogy sok szintèn harmincas nő is a tinédzser fiú testalkatot részesíti előnyben. A 30 asok nem tudjàk felvenni a lépést a fiatal fiúkkal.

2022. dec. 30. 11:44
 7/8 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom szerinted kinek tetszik a vékony testalkat, mert szerintem egyébként senkinek.

Csak a pocakos sokszor ezen az oldalon kövéret jelent és őket sem szereti senki. Amit linkeltel az egy teljesen normális férfi alkat, kicsit több sporttal nagyon jó is lehetne. Az a pocak nem gond.

2022. dec. 30. 11:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy mit értesz "kedvelés" alatt. Ha csak barátilag bírom a kövéret, akkor érzelmileg semmivel sem jelentene többet vele lenni, mint a szexi csávóval; testileg viszont rosszabb volna, szóval akkor a másodikat választom. Ha viszont romantikus érzelmeim vannak iránta, akkor értelemszerűen inkább vele lennék. (Tetszett már a linkelt képen levő férfinál kövérebb srác. Oh, és tini volt még akkor. Ja, és én is tini voltam, mielőtt valaki rosszra gondol. :D)
2022. dec. 30. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!