Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék olyan férfival megismerkedni, akit majmok neveltek fel?
Sokféle majom van, gondolom most pl. az urángutánra gondolsz, ők menők.
Amúgy akkor, ha jól értem, mama komplexusos pasit szeretnél?
#25 Az "urángután" tényleg nagyon menő lehet, de szerintem sugárzásveszélyes.
Honnan szedted a mama komplexust? Ezt nem értem.
Igen, de azt nem u-val írják. :D
Orangután, gorilla, csimpánz, bonobo... ezekre gondoltam. De lehetnek cerkófmajmok is.
Nem direkt írtam u-val, félrenyomtam.
A csimpánzok elég köcsögök, egymást csonkítják amikor harcolnak, szóval általuk nevelt embert inkább kerülj xd
De akkor a mamakomplexussal mellé lőttem? Nekem (és gondolom sokan másoknak) még mindig nem tiszta, hogy milyen pasit keresel. Olyat, akit az anyukája éveken keresztül a hátán vitt mindenhova? Ez miért fontos?
Hát, nekem sem a csimpánz viselkedésű pasi lenne a legideálisabb. Csak ha nagyon nincs más...
Nemtudom honnan jött neked a mamakomplexus. Az embergyerekeket is viszi a hátán az anyjuk. Amikor az orángután felnő, otthagyja a mamáját, nem lakik nála 45 éves koráig, hogy munka helyett gyakorira írkálhasson.
De pl. a gorilla meg az orángután nagy szeretetben, odafigyeléssel nevelgeti a gyerekét, nem úgy mint az ember. Felnőttkorukban is normálisabbak lesznek, akiket így nevelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!