Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehet azt elfogadni ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet azt elfogadni ha az ember nem kell senkinek sem?

Figyelt kérdés
Annyira rossz azt látni hogy mindenki talál párt, boldogak együtt én meg nem találok barátnőt. Meg nekem még soha nem is volt, talán emiatt még rosszabb mert nem tudom milyen lehet szeretve lenni. Csak azt látom hogy mások kézen fogva sétálgatnak, ölelgetik egymást engem meg minden lány elküld.
2022. dec. 29. 18:01
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Gondolkozz el rajt miért nem volt még nőd.
2022. dec. 29. 18:08
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy?

Milyen sűrűn kezdeményezel?

Milyen csajoknál próbálkozol? (a kinézetedhez képest)

Mi lehet a probléma?

2022. dec. 29. 18:10
 3/9 anonim ***** válasza:
Hogy küld el, ha oda sem mész?
2022. dec. 29. 18:10
 4/9 anonim ***** válasza:
34%

Ezesetben szeretettel vár, az igénytelenség legsötétebb, legmocskosabb, legallja klubja, ahol nem probléma ha van 20-40-60 kg plusz, ahol nem probléma 1-2 lyukas fog, ahol nem probléma a rossz, bűzös gyomorforgató lehellet, ahol magától értetődő a divatjamúlt hat számmal nagyobb ruházat, hogy elrejtésék a felesleget, ahol nem kell szégyellni, ha a tokán nő egy kis szőr, ahol az alma alkat előny és nem hátrány, ahol az önbizalom hiány otthon van és haza jár a reménytelenség is, ami kéz a kézben jár a különböző lelki betegségek tárházával...itt leszel otthon kérdező, jelentkezz még ma, hogy már holnap rátalálj az igaz szerelemre.

Szóval azt szeretném mondani amúgy, hogy add le nullára az igényeid, még mindig jobb, mint lelkileg sanyargatni magad.

2022. dec. 29. 18:19
 5/9 anonim ***** válasza:
Próbáld meg az unikumot. Nekem bevált.
2022. dec. 29. 18:26
 6/9 anonim ***** válasza:
34%
Rinya
2022. dec. 29. 18:28
 7/9 anonim ***** válasza:
43%
"Gondolkozz el rajt miért nem volt még nőd" Gondolom szerencsétlen, ahogy sokunk akiket általában elküldenek a nők nem született jóképűnek. Ennyi, ezen nem sokat kellett gondolkozni.
2022. dec. 29. 18:43
 8/9 anonim ***** válasza:

Könnyen. Nem kell megfelelni, meg elvárni. Élni kell az életet, fejlődni.. és akkor lesz nő aki be akar majd csatlakozni abba az életbe.

Rinyából, meg önsajnáltatásból még semmi nem sült ki.

2022. dec. 29. 19:32
 9/9 anonim ***** válasza:
48%
Én nem tudom feldolgozni, úgyhogy január 1-jén irány a vasút.
2022. dec. 29. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!