Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gáz ha egy srácnak 25+osan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha egy srácnak 25+osan lesz először barátnője?

Figyelt kérdés
Ritka esetnek számít?
2022. dec. 28. 23:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
3%
A femcelek szerint igen,a normális egészséges emberek szerint nem.
2022. dec. 28. 23:53
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz. Nem kötelező kapcsolatot akarni. Viszonylag ritka, de nem nagyon.
2022. dec. 28. 23:56
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem olyan ritka szerintem, de nem gáz. Ha találtál barátnőt akkor inkább becsüld meg.
2022. dec. 29. 00:09
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
En orulnek ha a paromnak en lennek az elso baratnoje ennyi idosen foleg.
2022. dec. 29. 00:16
 5/14 anonim ***** válasza:
33%

Szerinrem gáz, vagy nem tudom hogyan mondani. Tehát akivel minden rendben, egészséges körülmények között nőtt fel, rendellenességek nélkül, normál libidóval/szükségletekkel, valamennyire szocializálódva, az már ilyenkor megtapasztalta, hogy milyen egy komoly kapcsolat.

Tehát ezek szerint a te múltadban valami nincs rendben, ami miatt elkéstél a dolgokkal. És ez ijesztő lehet a legttbb ember számára, akivel ismerkednél.

Tehát ez nagyn gyanús lehet ismerkedéskor, és durva nagy red flag.

Viszont ha találsz olyat, aki nem ijed meg attól, hogy mi miatt nem tudtál teljes életet élni, akkor ezek az aggodalmak mind semmissé válnak.

2022. dec. 29. 00:27
 6/14 anonim ***** válasza:
72%
Mentalis betegsegre utal... nagyon sok tenyezo inkabb az abnormalitas fele hajlik.
2022. dec. 29. 01:11
 7/14 anonim ***** válasza:
És ha az, mit fogsz csinálni? Vársz 30-ig?
2022. dec. 29. 03:02
 8/14 anonim ***** válasza:

Nekem a párom 27 volt, mikor összejöttünk. 70 kg fölöslegtől szabadult meg , így esztétikailag nem túl szép a bőre . Egy falat húzott maga köré, nehezen küzdöttem át rajta magamat. Viszont megérte.☺️

Ő is így van ezzel már.

2022. dec. 29. 06:36
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, Viktorta ezt még nem szabályozta nagyon.
2022. dec. 29. 07:28
 10/14 anonim ***** válasza:
Ha találsz 25 évesen nem gáz. Főleg ha van indokod hogy addig miért nem volt.
2022. dec. 29. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!