Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha az emberek döntő többsége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az emberek döntő többsége nem tart szépnek,akkor azzal mit kezdesz?

Figyelt kérdés
2022. dec. 28. 15:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudok változtatni rajta akkor megteszem, ha pedig olyan dolog amin nem tudok akkor próbálom elfogadni
2022. dec. 28. 15:43
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Meglep hogy egyaltalán mit érdekli őket hogy nézek ki.nem mindegy?
2022. dec. 28. 15:44
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Volt amikor elhagytam magam direkt. Egy szakitás után már nem kellett senki.

Elkezdtem hordani vmi szodasszifon szemuveget levágattam a hajam befestettem vmi seszínűre és ugy öltöztem mint öreganyám.

Erre jött szembe a szomszedcsaj aki ismer es elkezdett gunyosan kiröhögni hogy nézek ki:D

Aztán amikor ujra lett barátom. Kivirultam bombaforma. Amikor megint jött szembe a szomszédcsaj lesápadt az irigysegtől röhögés helyett a száját húzta.

2.voltam

Az egészet nem is értettem hogy minek reagál minek vesz egyáltalán észre.

2022. dec. 28. 15:47
 4/14 anonim ***** válasza:
62%

Semmit. Az számít, hogy a megfelelő ember szépnek tart.

A szépség relatív.

2022. dec. 28. 15:48
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekel. Nem a többségnek akarok tetszeni, sőt, hidegen hagynak ezek a képzelt statisztikák. Olyan nincs, aki senkinek nem szép. Olyan sincs, aki mindenkinek. Most azzal én miért lennék több, ha mondjuk nem 30%, hanem 51% tartana szépnek?
2022. dec. 28. 16:05
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Tökmindegy ki tart szépnek, egyedül akarok lenni.
2022. dec. 28. 16:40
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

A többség nem tart szépnek. Azt csinálom, hogy nem érdekel. Sokan tartanak kedvesnek, viccesnek, okosnak, szorgalmasnak, kitartónak, és persze szerénynek mindenek előtt. 😌 Sokkal jobb, mint csak szépnek lenni.

A külsőmből meg kihozom, amit lehet, de nem fogok beleszakadni a sportba meg a diétába.

2022. dec. 28. 17:11
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Bezarkozom, és tanulassal toltom az időmet. Igy már 7számjegyu a keresetem

Igazabol, a ronda noknek nagyon nehez a tarskereses

2022. dec. 28. 17:19
 9/14 NTBS ***** válasza:
Elfogadom, nem tehetek mást.
2022. dec. 28. 18:00
 10/14 anonim ***** válasza:
Leginkább semmit. Mit kezdjek azzal, ha máaoknak nem tetszek?? Ő bajuk. Nekem a célom, hogy magamnak tetszek. A bőrömben akarok jól kinézni, nem mások szemégen.
2022. dec. 28. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!