Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ez a felhozatal a társkeresőkön?
Facebookon a poén kedvéért benéztem pár ilyen csoportba. Teljesen lerontotta a kedvemet! Én is ilyen rossz lehetek mint az ottani emberek? Mármint 50-70 éves nénik vannak csak a női felhozatalból. Meg 1-1 db nagyon túlsúlyos 30 as. A férfiak közt változó. Ott sok a fiatal, sportos. De arcra sok a defektes. Látszik hogy nyomik. Meg persze sok a pufi is ami érthetően kutyának nem kell.
Én nem hiszem el hogy ezek az emberek közé tartoznék. A túlsúly ront rajtam egy csomót. Olyan 7/10 voltam anno. Most lehetek 4/10 a kövérség miatt. Magányos vagyok és úgy érzem kitolt velem az élet. Nem vagyon olyan mint akiket láttam a társkeresőben. 😐
Tehát, ha jól értem, te dagadt vagy! Azt fogadja el minddbki, de neked nem kell tulsulyos nő, le is nezed oket! Ds teged fogadjon el szépen mindenki
👏👏👏
Pufigolyó, le kell fogyni és meg akkor se biztos, hogy lesz csajod, csak az esélyeid megnőnek.
Mondjuk 0,00%-ról,0,02%-ra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!