Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nincsenek barátaim akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nincsenek barátaim akkor valószínüleg barátnőm sem lesz?

Figyelt kérdés
Ha baráti kapcsolatot nem tudok kialakítani akkor valószínüleg párkapcsolatot sem?
2022. dec. 27. 20:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát... 60%-40% az esély.

Nem tudom igazából, de jó lenne ennek az okát federiteni mindenképp és úgy neki fogni ismerkedni baratilag is.

2022. dec. 27. 20:51
 2/7 anonim ***** válasza:
85%

Hmm lehet nálam is ez a probléma. Egy barátom/haverom sincs, barátnőm se. Ki tudja mi a probléma már, de már nagyon frusztrál, hogy még csak rám se néznek a nők...

30/F

2022. dec. 27. 20:53
 3/7 anonim ***** válasza:
10%
Nem mindenkinek jut nő. Amúgy is harcolni kell egy adott lanynál a nala összes többi próbálkozó férfivel. Ha nem vagy a legjobb - nem téged választ.
2022. dec. 27. 21:10
 4/7 anonim ***** válasza:
27%
Kizárólag az anyagi helyzeted függvénye ez. Ha jómódú vagy, elég csak dicsekedned vele a nők előtt, és garantáltan horogra akad valaki.
2022. dec. 27. 21:19
 5/7 anonim ***** válasza:
80%
Kettőnek egymáshoz semmi köze. Nekem sincsenek barátaim, bnőm mégis van.
2022. dec. 27. 21:27
 6/7 anonim ***** válasza:
43%
csatlakozom az #5-ös válaszolóhoz
2022. dec. 27. 23:31
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sincsenek barátaim, de barátnő nem ettől függ.
2022. dec. 28. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!