Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pártalálás mindenkinek nehezen megy?
Nekem nagyon nehéz, jelenleg el sem tudom képzelni hogy nekem valaha lesz barátnőm.
Akik 2-3 hónapon belül tudnak évekre párt találni nekik a kapcsolatuk nem lehet túl mély, meg nincs sok elvárásuk?
A szép esetleg tanult embereknek a szintjük miatt válogatni nehéz.
Az átlag alattiaknak meg az ellenkező nem elutasítása miatt nehéz!
Nem.
Valakinek nehezebben megy, valakinek könnyebben.
Aztán valakinek jobbak a kapcsolatai, valakinek rosszabbak.
Valaki hamarabb találja meg a megfelelő partnert, valaki meg később.
De azt mondom, tök felesleges ezen rágódni. Nekem - az általános iskolás dolgokat nem beleszámítva - 35 éves koromig összesen 6 kapcsolatom volt. (Abból az egyik egy hétig tartott.) 37 évesen találtam meg azt, akivel azóta is boldogok vagyunk együtt. Izgat-e, hogy eddig nem sikerült? Hazudnék, ha azt mondanám, hogy soha nem voltam emiatt néha elkeseredve, de így utólag belegondolva: nem érdekel. Most boldog vagyok. Lehet, hogy ha 25 évesen házasodok, akkor mára már egy boldogtalan, válófélben levő ember lennék. Ki tudja. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!