Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Én látom rosszul, vagy tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én látom rosszul, vagy tényleg több a tarskereso férfi, mint 3-4 évvel ezelőtt?

Figyelt kérdés

Akkor is szingli voltam, most ismét és felkészülten a piacra. Most, pár évvel öregebb több like-ot kapok, mint régen. Tényleg több a szingli férfi, más is ezt tapasztalja?

30-40-es korosztaly

2022. dec. 26. 18:14
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
59%
A szingli férfiből régóta több van mint szingli nőből (ez társadalomkutatói adat, tévében is elhangzott), de a like-ok nemcsak szingliktől jönnek ezt jobb ha tudod
2022. dec. 26. 18:18
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

1.

Nem logikai bukfenc?

"A szingli férfiből régóta több van mint szingli nőből"

Egy férfival jár több nő ?!?

2022. dec. 26. 18:47
 3/16 A kérdező kommentje:
Én csak a tarskereso oldalon mondom, nem statisztikailag. Lehet, hogy ebben a korosztalyban több ffi van, mint nő?
2022. dec. 26. 18:55
 4/16 anonim ***** válasza:
És mit csinál a többi nő,aki nem ismerkedik a társkeresőn?
2022. dec. 26. 18:57
 5/16 anonim ***** válasza:
57%

"A szingli férfiből régóta több van mint szingli nőből "

És azt hogy ? :D

2022. dec. 26. 19:18
 6/16 anonim ***** válasza:
86%
Ezek az incelek még a végén azt is képesek kihozni, több a férjezett nő, mint a házas férfi :D
2022. dec. 26. 19:19
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

A nagyobb társkeresők szoktak statisztikákat készíteni, a férfi-nő arányt az oldalakon a frissebbek már sokszor ilyen 65-35, 70-30 köré lövik be, amennyire tudok, úgyhogy igen a társkeresőkön jóval több a ffi.

Biztos, hogy le fogják ezt pontozni, de nyugodtan rá lehet keresni, nem kell nekem hinni.

2022. dec. 26. 20:33
 8/16 anonim ***** válasza:

Amit az első ír az furán hangozhat, de úgy lehet igaz hogy az egyes korcsoportokban eltérő az egyedülálló férfiak és nők aránya. Pl 22 és 32 közti nők x%a egyedülálló, míg az ugyanilyen korcsoportba tartozó férfiaknak az y%a.

Azt hiszem talán egy amerikai tanulmányban volt, hogy ugyanolyan arányú egyedülallo férfit és nőt akkor találtak amikor a 20 és 35 közti férfiak csoportját vették és a 65+ os nőkét. Nem emlékszem melyik ország volt, de egy Gerbert Johnson nevű youtuber linkrlte a tanulmányt egy videója leírásában.

2022. dec. 26. 20:39
 9/16 anonim ***** válasza:
79%
2-es, sajnos a a labdát nem csapták le de lehet megkeresem az interjút. Amúgy igen. Mikor egyetemen minden csajnak volt pasija és a fiúk 2/3-ának nem volt csaja akkor bennem is ez a feltételezés fogalmazódott meg. Aztán körülnézve láttam hogy a csávó 3. számú barátnője is párkapcsolatban érzi magát szóval fennállhat ez az opció
2022. dec. 26. 21:56
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként a legismertebb videomegosztón a "kutatás:a magyarok jelentős része szingli" cím alatt található egy atv-s beszélgetés egy ksh-s nővel az ötödik perc végétől hangzik el mint meglepő adat (20-39 év közöttiekről volt szó)
2022. dec. 26. 22:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!